5x tips tegen najaarsdipje!

De meeste vinden herfst een prachtige seizoen. De bomen kleuren mooi rood en oranje, de lucht krijgt een mooi kleurtje en het natuur krijgt een heel andere uitstraling. Toch zijn er ook nadelen.. Sommige mensen belanden in een najaarsdipje. Vandaag een aantal tips om dit gemakkelijker te maken!


Zorg goed voor jezelf

Goed voor jezelf zorgen is natuurlijk het allerbelangrijkst! Voldoende slapen, gezond eten en goed bewegen. Begin de dag met een goed ontbijtje. Denk aan een goedgevulde smoothie of havermout met nootjes en fruit! Om ook relaxter naar bed te gaan, neem voor het slapen gaan een lekker kopje thee.

Geniet van het buitenlucht

Ga naar buiten en geniet van het buitenlucht en al die mooie kleuren! Het maakt niet uit of het bewolkt of koud is, een beetje buitenlucht doet ieder mens goed. Ik word zelf altijd erg vrolijk van een boswandeling, want zo als ik al zei die kleuren.. Prachtig gewoon!

Warme pantoffels en vest

Hier word ik echt gelukkig van haha! Lekker thuis in een legging, met dikke warme pantoffels en een heerlijke oversized vest. Dan mag het van mij regenen en sneeuwen i don’t care, ik ben gelukkig haha. En geloof me, dit werkt! Je word er zo lekker cozy van

5x tips tegen najaarsdipje!

Steek kaarsjes aan!

Dit maakt alles leuker en knusser. Wil je het nog gezelliger maken, ga dan voor deurkaarsen. Tegenwoordig kun je allerlei lekkere, verschillende geurtjes die passen bij het seizoen. Mijn favorieten zijn bijvoorbeeld: appelkaneel en cup cake geur!

Lekker een dekentje en Netflix

En dan natuurlijk in je kloffie op de bank met Netflix. Dit is echt iets wat ik een hele dag zou kunnen doen haha, want de keuze is reuze! Zo zijn wij op het moment naar Grimm aan het kijken en kijk ik in mijn eentje The Good Place. Ook onze peuter is erg blij met Netflix! De club van Sinterklaas en alle andere Sinterklaas films op het moment..

 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge