About

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! BySan.nl is een blog die al jaren bestaat, alleen nu in een nieuw jasje gestopt. Tot kortgeleden blogde ik vooral over mamadingen en ons familie leven, dit wou ik graag veranderen voornamelijk uit privacy van mijn kindje. Na een tijdje eruit geweest te zijn, begon ik het bloggen toch wel te missen and here i am, once again haha! En zo kwam ik tot het besluit dat Bysan zich vanaf nu vooral gaat richten op food, diy, huisje- boompje- beestje dingetjes maar dan meer wat algemenere in plaats van super privé dingetjes. 

 Wie is BYSAN.nl?

Velen van jullie kennen me al, maar voor mijn nieuwe volgers: Hi, ik ben Sanja. Ik ben 32 jaar oud en een mama van 2 liefste en leukste jongetjes op aarde! Mijn oudste trots is 8 jaar oud en de jongste 3. Naast mama zijn en bloggen werk ik 20 uur in de week in de zorg. Een baantje dat ik onwijs leuk vind, met een leuk team en vol uitdaging!

Wat kan je verwachten op BYSAN.nl?

Wat je op bySan kunt verwachten zijn de artikelen die vooral over koken, budget tips en DIY’s gaan, maar ook zo nu en dan een leuk artikeltje over het gezinsleven of een mama-review. Omdat ik sinds kort geen thuisblijfmama meer ben zal ik niet meer zeven dagen in de week bloggen. Dit houd in dat er tegenwoordig elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online zal staan. Ik wil namelijk naast een werkende en bloggende mama ook gewoon lekker een gezellige mama blijven die tijd heeft voor haar kids. Wil je toch zien wat ik dagelijks uitspook, dan kan je me volgen op Instagram.

1 Reactie

 1. september 21, 2020 / 11:48 am

  Hoi Bysan,

  Ik schrijf je namens Drukwerknodig.nl, een webshop waar je zowel zakelijk als particulier drukwerk kan bestellen. Wij zijn in augustus 2018 van start gegaan met Drukwerknodig en groeien op het moment goed door.

  Een tijdje geleden heb ik je een mail gestuurd met een voorstel voor een leuke samenwerking. Helaas heb ik daar toen geen reactie op gekregen. Ik zou je nu graag nog één keer willen vragen of je hierin interesse hebt.

  Ik zat zelf te denken aan een van onze fotoproducten voor de samenwerking. Op die manier kun je het verwerken in een persoonlijk artikel op je blog. Een ander product is uiteraard in overleg ook mogelijk. Ook zouden we er een leuke winactie voor je lezers aan kunnen koppelen.

  Ik hoor graag van je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.