Allerhande Kerstfestival 2016!

Gister mocht ik namens Linda van Go Or No Go met mijn gezinnetje het Allerhande Kerstfestival bezoeken. Het artikel wat ik van het festival vind lees je vanmiddag op Linda haar blog, maar nu laat ik jullie een paar overheerlijke foto’s zien om een beetje sfeer te proeven.

Allerhande Kerstfestival 2016!Net voor de middag vertrokken wij met de trein richting Utrecht Centraal. Luka vond het onwijs leuk om weer eens met de trein te reizen. Op de foto zie je hoe moe die was, maar toch heeft die het goed volgehouden (sliep de laatster 10 min van de treinreis) en keek naar het bos, dieren en van alles.

img_0897Op het station werd je opgewacht door de pendelbussen welke elke 7 minuten reden. Op deze manier was je probleemloos en heel snel bij het Spoorwegen museum. Ik werd al blij van dit uitzicht en dan moesten we nog naar binnen haha.

img_092141img_1007 img_0923 img_0934 img_0959 img_0960En proeven maar!

img_0969Naast allerlei lekkere hapjes en drankjes die je kon proeven kon je ook aan verschillende workshops meedoen.

img_0989Slobodan deed mee aan loten vangen van de Staatsloterij en won een halve Oudjaarslot!

img_0979Ook mini genoot niet alleen van het eten, maar ook van de draaimolen er allerlei andere dingetjes.

Wij vonden het een geslaagd dagje uber lekker eten en drinken, gezelligheid. We vertrokken met een volle buik, moeie benen en mega veel inspiratie voor bySan en de feestdagen!

 

 

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge