5x leuke Kerstfilms op Netflix!

5x leuke Kerstfilms op Netflix!

Als je de titel ziet raad je vast al wel wat ik de afgelopen paar dagen gedaan heb. Ik kan natuurlijk niet zomaar een artikel schrijven zonder iets goed getest te hebben ;) Ik moet zeggen dat dit ‘testen’ geen straf was! Hieronder deel ik een aantal leuke films die ik de afgelopen tijd gezien heb. Let op, het zijn wel echt wijvenfilms hoor


A Spirit of Christmas

Oh jongens, dit is serieus mijn favoriete kerstfilm! De film gaat over een advocate Kate die zich helemaal stort op het verkoop van een oude herberg waarvan de eigenaar is overleden. Echter krijgt zij de herberg niet verkocht want de geest van overleden Daniel (uit 1920) woont er nog. Om Daniel uit het huis te krijgen helpt Kate hem om de zaak van zijn moord op te lossen.


A Christmas Prince

Kerst begint vroeg dit jaar voor een ambitieuze journaliste uit New York die voor een koninklijk event naar Oost- Europa wordt gestuurd. Ze komt er namelijk voor een scoop over een knappe prins die bijna koning zal worden. Al gauw krijgt ze te maken met de koninklijke familie en wordt het meer voor haar dan alleen een journalistiek verhaal.

A Wish for Christmas

Sarah is een type vrouw dat graag vanaf een zijlijn toe kijkt op haar werk. Als haar grote idee voor kerst wordt gestolen, wenst zij dat de Kerstman haar de moed geeft om voor zichzelf op te komen. De Kerstman laat haar wens in vervulling gaan, maar wel voor maar 48 uur! Terwijl de klok tikt moet Sarah ontdekken hoe ze met deze kerstmagie om moet gaan en hoe ze voor zichzelf moet op komen.

I’ll be home for Christmas

Officier van justitie Jackie wil een zaak afronden en kerst vieren met haar dochtertje. Haar plannen vallen in duigen als haar vader ineens langskomt. Jackie overtuigt haar vader de kerst door te brengen bij haar en haar dochter. Ze komen nu voor de uitdaging te staan om te gaan met oude wonden.

5x een leuke kerst films op netflix!

How Sarah Got Her Wings

Kort voor Kerst heeft Sarah een zwaar ongeval. Wanneer zij voor de hemelpoort staat is ze helemaal shocked dat haar naam niet op de lijst staat van de personen die er naar binnen mogen. Toch krijgt Sarah de kans om terug te keren op aarde en haar kans te verdienen door een goede daad te verrichten. Zou het haar lukken?

 

Ken jij een of meer van de bovenste films?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge