‘December to remember’ weer van start!

‘December to remember’ weer van start!

Ja, ja! Morgen is het weer zo ver! Het feestmaand gaat van start. Dat betekend dat iedereen weer druk aan de slag gaat met de kerstbomen versieren, inkopen voor de feestdagen en zo voort! Ik besloot er ook een feestje van te maken! Morgenochtend gaat ‘December to remember‘ van start. Dit betekend dat er elke maandag tot en met vrijdag een artikel online zal komen welke in de teken staat van Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling! Artikels voor inspiratie wat betreft food en diy’s, winacties, maar ook leuke kiekjes in ons leven zoals bezoekjes aan de kerstmarkt etc. Om het te voorkomen dat ik te veel hooi op mijn vork neem, zal ik de ‘gewone’ artikels alleen plaatsen wanneer dit moet of ik echt iets te vertellen heb. Deze zullen dan ‘s middags om 15:00 uur online komen.

Ik zou zeggen kom gezellig elke dag een kijkje nemen en ik wens je een hele leuke, vrolijke en liefdevolle december!

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge