Elf on the shelf – dag 1 t/m 7

Elf on the shelf – dag 1 t/m 7

In het artikel van vorige week vertelde ik dat wij een logee hebben en hoe dat in zijn werk ging. Vandaag laat ik jullie zien wat onze kerstelf Elfie in zijn eerste 7 dagen bij ons heeft uitgespookt.

1► Dag 1: Een pakket + brief van de Noordpool! In het pakket zat natuurlijk onze familie elf, genaamd ‘…’ In meegestuurde brief stond uitleg hoe wij met de elf moeten omgaan en wat zijn taak binnen ons gezin is.

2

► Dag 2: Elfie speelde met Luka’s houten treintje. Er zat een briefje bij waarin stond dat hij er zelfs mee naar de Noordpool is geweest. Elfie had ook een mini pakketje (sier) meegenomen voor in Luka’s mini kerstboom.

3
► Dag 3: Elfie had honger en dook de koelkast in, maar Luka werd die ochtend om 06:00 uur wakker en moest Elfie dus in de koelkast slapen. Dit omdat Luka hem niet wakker mag zien

4► Dag 4: Elfie maakte een ‘boel’ sneeuwballen zo dat Luka en papa sneeuwballengevecht konden houden terwijl ik aan het werk ben. Luka dacht hier anders over en was boos op Elfie dat die troep had gemaakt haha!

5► Dag 5: Omdat Luka die dag Zwarte Piet op visite kreeg maakte Elfie een leuke kleurplaat voor de Piet. Hij nam er ook eentje mee voor Luka, zo dat Luka er ook een kon inkleuren.

6► Dag 6: Toen Luka beneden kwam keek Elfie al NickJunior.

Elf on the shelf - dag 1 t/m 7► Dag 7: Ook Elfie vond Luka’s nieuwe speelgoed erg interessant. Zo vond Luka hem woensdagochtend glijden van zijn Paw Patrol toren.

 

Zo als je kunt zien zijn de laatste twee dagen erg simpel en rustig. Dit heb ik expres gedaan omdat de pakjesavond zo veel indruk had gemaakt op Luka. Om hem even tot rust te laten komen prikkelde ik zijn fantasie niet nog meer. Dagen erna werden wel weer spannender ;) 

 

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge