Foodswap #2: Uitleg + aanmelden!

Foodswap #2: Uitleg + aanmelden!

In 2015 organiseerde ik een Foodswap welke met succes verlopen was, want iedereen was mega blij met zijn ontvangst en vond het leuk om mee te doen! Het leek mij daarom leuk om dit opnieuw te doen! Hieronder een korte uitleg met wat een foodswap inhoudt en je kan je er gelijk aanmelden!

 


Wat is Foodswap?

Voor diegene die nog nooit met een swap hebben meegedaan, een swap is een ‘uitwisseling’. Je wisselt dus leuke dingetjes uit met iemand anders. In dit geval is de thema food, vandaar foodswap! Je maakt dus zelf een lijstje met steekwoorden: wat vind je leuk, wat vind je absoluut niet leuk, heb je allergieën etc.  Allemaal informatie waardoor jouw swapmaatje jou beter leert kennen en een leuk pakketje voor je samen kan stellen. Dit geldt andersom net zo. Vervolgens verzend je het pakketje op de aangegeven datum met de post. Het is de bedoeling dat het tot het eind geheim blijft wie jouw swapmaatje is.Terwijl je bezig bent met de swap zou het leuk zijn als je ook wat foto’s deelt op social media en #foodswapbysan gebruikt. Het moeten wel foto’s zijn waaruit dus niet blijkt wie zijn swapmaatje jij bent of wie jouw swapmaatje is.

 

Regels?

Je kan je aanmelden tot 13 mei. Dit doe je door een email te sturen naar foodswap.bysan@gmail.com Op 15 mei zal ik alle mailtjes met gegevens verzenden. We gaan verzenden op 7 juni & uitpakken op 14 juni. Op deze manier krijgen we allemaal de kans om er wat leuks van te maken. Het budget is aan jouw, ik kan natuurlijk bij niemand in de portemonnee kijken. Wel moeten er minimaal 5 items in zitten waarvan 3 gekocht. Oh en natuurlijk moet je de T&T code goed bewaren zo dat ik (en uiteindelijk je swapmaatje) weet waar het pakketje zich bevindt.

Ook is het de bedoeling dat je op Instagram of Facebook deelt dat je meedoet met de foodswap. De foto die je daarbij moet gebruiken vind je hier.

Het is een Foodswap dus producten/items moeten wel keuken/voeding-gerelateerd zijn. De producten mogen niet aan de datum zitten of over datum zijn. Je mag geen producten in de swap doen die kunnen bederven. Ook mogen er geen aangebroken/2e hands dingen gebruikt worden. We hebben het hier met eten/drinken te maken en willen natuurlijk geen risico lopen m.b.t bacteriën etc.  Je moet dus ze dus kopen of zelf maken. Oh trouwens dingen zo als bijvoorbeeld pollepels of ovenwanten mogen gewoon wel, want ja dat hoort ook bij het koken

Ik zou het erg leuk vinden als je tijdens het maken van je swap een kleine sneak peek zou geven & de tag #FoodswapbySan, maar je mag je swapmaatje niet bekend maken tijdens het swappen, wel op de uitpak-datum. De adresgegevens worden alleen naar je swap-maatje gestuurd en niet voor andere dingen gebruikt.

 

Ik zou zeggen: inschrijven maar!

 

 

 

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge