Foodswap, doe je mee?

12191795_514388338731162_6201221243784723007_nIk heb al met een aantal (leuke) verschillende swaps meegedaan & ik genoot er van. Lekker knutselen & dingen leuk inpakken, maar ook je eigen verassing weer uitpakken! Altijd een feest! Het viel mij op dat er nog geen Foodswap was & het leek me leuk deze in het leven te roepen! Hier onder lees je meer info!

Uitleg:
Je kan je aanmelden tot 13 november. Dit doe je door een email te sturen naar foodswap.bysan@gmail.com Op 15 november zal ik alle mailtjes met gegevens verzenden. We gaan verzenden op 7 december & uitpakken op 14 december. Op deze manier krijgen we allemaal de kans om er wat leuks van te maken. Het budget is aan jouw, ik kan natuurlijk bij niemand in de portemonnee kijken. Wel moeten er minimaal 5 items in zitten waarvan 3 gekocht. Oh en natuurlijk moet je de T&T code goed bewaren zo dat ik (en uiteindelijk je swapmaatje) weet waar het pakketje zich bevindt.

Het is een Foodswap dus producten/items moeten wel keuken/voeding-gerelateerd zijn. De producten mogen niet aan de datum zitten of over datum zijn. Je mag geen producten in de swap doen die kunnen bederven. Ook mogen er geen aangebroken/2e hands dingen gebruikt worden. We hebben het hier met eten/drinken te maken & willen natuurlijk geen risico lopen m.b.t bacteriën etc.  Je moet dus ze dus kopen of zelf maken. Oh trouwens dingen zo als bijvoorbeeld pollepels of ovenwanten mogen gewoon wel, want ja dat hoort ook bij het koken

Ik zou het erg leuk vinden als je tijdens het maken van je swap een kleine sneak peek zou geven & de tag #FoodswapbySan, maar je mag je swapmaatje niet bekend maken tijdens het swappen, wel op de uitpak-datum. De adresgegevens worden alleen naar je swap-maatje gestuurd & niet voor andere dingen gebruikt.

Share:

6 Reacties

 1. Wavatar 30 oktober 2015 / 23:17

  Wat een leuk idee zeg! Persoonlijk vind ik het echter altijd wel fijn als er iets van een budget wordt afgesproken en misschien ook om allergieën intoleranties te mogen doorgeven?

  Wavatar
  Elise

  31 oktober 2015

  Heel leuk idee! Ik ga je mailen!

  Wavatar

  31 oktober 2015

  Leuk! Ik zie je mailtje verschijnen!

  Wavatar

  31 oktober 2015

  Ik vind het een beetje moeilijk om een budget af te spreken. Ik weet natuurlijk niet hoeveel iemand te besteden heeft & het moet wel leuk blijven. Ik wil iedereen een kans geven om mee te doen. Allergie kunnen worden aangegeven bij het inzenden van steekwoorden, maar ik zal het er ook bij zetten dat die vermeld moeten worden. Bedank voor je tips! :liefde:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge