12191795_514388338731162_6201221243784723007_nIk heb al met een aantal (leuke) verschillende swaps meegedaan & ik genoot er van. Lekker knutselen & dingen leuk inpakken, maar ook je eigen verassing weer uitpakken! Altijd een feest! Het viel mij op dat er nog geen Foodswap was & het leek me leuk deze in het leven te roepen! Hier onder lees je meer info!

Uitleg:
Je kan je aanmelden tot 13 november. Dit doe je door een email te sturen naar foodswap.bysan@gmail.com Op 15 november zal ik alle mailtjes met gegevens verzenden. We gaan verzenden op 7 december & uitpakken op 14 december. Op deze manier krijgen we allemaal de kans om er wat leuks van te maken. Het budget is aan jouw, ik kan natuurlijk bij niemand in de portemonnee kijken. Wel moeten er minimaal 5 items in zitten waarvan 3 gekocht. Oh en natuurlijk moet je de T&T code goed bewaren zo dat ik (en uiteindelijk je swapmaatje) weet waar het pakketje zich bevindt.

Het is een Foodswap dus producten/items moeten wel keuken/voeding-gerelateerd zijn. De producten mogen niet aan de datum zitten of over datum zijn. Je mag geen producten in de swap doen die kunnen bederven. Ook mogen er geen aangebroken/2e hands dingen gebruikt worden. We hebben het hier met eten/drinken te maken & willen natuurlijk geen risico lopen m.b.t bacteriën etc.  Je moet dus ze dus kopen of zelf maken. Oh trouwens dingen zo als bijvoorbeeld pollepels of ovenwanten mogen gewoon wel, want ja dat hoort ook bij het koken

Ik zou het erg leuk vinden als je tijdens het maken van je swap een kleine sneak peek zou geven & de tag #FoodswapbySan, maar je mag je swapmaatje niet bekend maken tijdens het swappen, wel op de uitpak-datum. De adresgegevens worden alleen naar je swap-maatje gestuurd & niet voor andere dingen gebruikt.