It’s T-time met Camilla Sunday van Pickwick

It’s T-time met Camilla Sunday van Pickwick

Afgelopen maandag ging ik met Slobodans moeder naar de Hanos. Zij moest een en ander voor de zaak halen, waaronder thee. Mijn oog viel gelijk op dit doosje thee en ik nam hem mee. Helaas moest ik na onze ‘shopsessie’ gelijk werken, terwijl ik niet kon wachten om mijn nieuwe thee te proeven haha. Maar.. Is deze thee nou echt zo lekker als verwacht? Lees gauw verder

 

De thee is van Pickwick lijn Slow Tea. Omdat ik hem bij Hanos heb gekocht weet ik dus ook niet of je deze gewoon in de winkel kunt kopen. Anyhow, de thee heet ‘Camilla Sunday’ en bestaat voornamelijk uit; kamille, anijs, bloedsinaasappel en pepermunt. Verder zigt er ook wat andere specerijen toegevoegd waaronder: venkel, rozebottel, stukjes sinaasappelschil. Blijer kan je mij niet maken dan munt en kamille in een, laat staan met de rest erbij! Ook iets wat ik belangrijk vind is dat de thee 100% natuurlijk.

Naast de smaakt die mij aansprak vond ik het doosje ook enorm leuk en vooral aantrekkelijk. Niet wetend dat na het openen van deze doos pas de echte feest zou beginnen! Ik heb wel 1000 soorten thee geproefd/gedronken, maar echt geen een thee vond ik zo’n leuke verpakking hebben als deze! Want.. Als je de doos open doet vind je er een leuk half transparant zakje in, de achterkant van dat zakje is geel en er staat er een leuke quote op. De thee zelf zit in een gaasachtige zakje, met een karton flapje er aan waaraan je je theezakje aan de beker kunt ophangen. Wat ik ook erg leuk vind is dat de thee uit stukjes bestaat. Zo zie je de kamille er echt in terug en schil van de sinaasappel.

Deze thee krijg van mij een dikke vette 10! Hij ziet er stuper leuk uit, smaakt goed en is 100% natuurlijk! Mocht je de mogelijkheid krijgen om deze thee te proeven dan zou ik het zeker doen!

►►Ken jij de Pickwick Camilla Sunday thee?

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge