Leuke hebbedingetjes #2

Het is alweer lang geleden dat ik een ‘leuke hebbedingetjes’ post geplaatst had. Zo als jullie weten heb ik echt een zwakte voor leuke, vrolijke dingetjes. Dit geldt niet alleen voor leuke washitape of leuke inpakpapier, maar alles wat een beetje vrolijk is en/of creatief gebruikt kan worden.. Vandaag weer een aantal van mijn favorieten..


Notitieboekjes // Action

Dit zijn 2 van de vele verschillende notitieboekjes die Action verkoopt. Volgens mij kan je kiezen uit 5 verschillende motiefjes uit deze serie.  De bladzijdes zijn een beetje gelig met streepjes, maar wel lekker dik. Het drukt dus niet door. Deze boekjes kosten € 0, 67

Keukenhanddoek // Zeeman

Moet ik hier echt iets over vertellen? Gewoon een mega hippe en leuke keukenhanddoek! Het was hier liefde op het eerste gezicht hehe. Ik weet niet meer precies wat die kostte, maar ik denk hooguit €2 of zo.. 

Bloempot // Action

Is dit niet leuk? Ik vind het helemaal geweldig en vooral nu mijn krokusjes volop in bloei zijn! De bloempot is lichtroze van kleur, maar je kunt hem ook in blauw en groen krijgen. Ook hier weet ik niet meer wat de prijs is, maar ook dit product zal zeker onder de € 2  zijn.

Rietjes // Hema

Gewoon, omdat ik ook een zwakte heb voor stippen.. I just love it! 20 rietjes voor maar € 2 en helemaal van deze tijd!

 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge