3x een leuke Netflix serie om te volgen

Ongeveer anderhalf jaar geleden maakte ik kennis met Netflix (als het niet langer is). Vanaf dag een is er geen dag voorbij gegaan zonder dat ik een serie volgde of een film keek. Vooral series zijn mijn grote favoriet. Zo heb ik er echt talloze gezien. In de laatste weken heb ik weer een aantal leuke serieus ontdekt en afgekeken, vandaag deel ik 3 favorieten met jullie.


Don’t Trust the B- in Apartment 23!

Don’t Trust the B in Apartment 23 is echt een hilarische serie. Hij gaat over June (Dreama Walker) welke naar New York verhuist wegens een nieuwe baan. Toen ze eenmaal in New York was bleek het bedrijf waar ze aangenomen was failliet te zijn en verliest zij daarbij niet alleen haar baan maar ook haar onderdak. Jane besluit te reageren op een contactadvertentie van Cloe (Krysten Ritter) welke een huisgenoot zoek. Chloe is een mega feestbeest en haar beste vriend is James van Der Beel (speelt zichzelf) Chloe flikt het elke nieuwe huisgenoten opnieuw.. Ze vraagt een voorschot op huur, maar gedraagt zich als een verschrikkelijke huisgenoot zo dat haar nieuwe roomie weer snel vertrekt. Bij Jane mislukte dit plannetje. Het lukte Jane om een nieuwe baan te vinden en ze is vastbesloten om te blijven. De dames worden vriendinnen wat zorgt voor een boel hilarische momenten.

Life Unexpected

Life Unexpected gaat over een 15 jarig meisje Lux welke al 15 jaar van het ene pleeggezin naar het andere werd verplaatst. Ze heeft het besluit genomen om haar eigen leven in haar eigen handen te nemen. Daarvoor heeft ze wel een handtekening nodig van haar biologische ouders. Haar vader Nate Bazile (Kristoffer Polaha) woont in een bar en haar moeder Cate Cassidy (Shiri Appleby) werkt voor de radio samen met haar vriend Ryan Thomas (Kerr Smith). De rechter bepaald uiteindelijk dat ze niet voor zichzelf mag zorgen. Haar biologische ouders Nate en Cate besluiten haar op te voeden.

 

13 Reasons Why

3x een leuke Netflix serie om te volgen

13 Reasons Why is een serie welke vanaf 31 maar te zien is op Netflix. De serie is gebaseerd op boek van schrijfster Jay Asher. Anyhow, deze serie gaat over Hannah Baker (Katherine Langford) en haar klasgenoten. Hannah heeft zelfmoord gepleegd en twee weken na haar dood ontvangt Clay Jensen (Dylan Minette) een aantal cassettebandjes. Clay was verliefd op Hannah. Hij beluisterd deze bandjes. Op de bandjes is Hannah te horen en onthult zij dat er dertien redenen zijn waarom zij tot besluit is gekomen om zelfmoord te plegen. De bandjes worden ontvangen door ook een aantal andere leerlingen, welke ‘meegewerkt’ hebben aan haar zelfmoord..

 

► Wat is jou favoriete Netflix serie? 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge