Mijn to-do-list voor zomer 2017!

Mijn to-do-list voor zomer 2017!

De lente is nog maar net begonnen en ik droom al over een warme zomer.. Het weertje van de afgelopen dagen heeft ons echt verwend en mijn verlangen naar de zomer zijn echt uber groot! Lekker weer, ijsjes, naar het strand, maar vooral leuke dingen doen! In de zomer is er altijd genoeg te doen want de dagen zijn langer en alles is dan gewoon leuker.. Duh! Tijdens mijn dagdromen kwam ik op het idee om alvast een to do lijstje te maken van wat ik wil doen deze zomer..


  • Een tuinfeestje geven  // Dit wil ik zo graag doen! Maar dan echt gewoon een tuinfeestje met leuke lampionnetjes, zomerse drankjes, leuke muziek. Oh.. Is het al zomer!?
  • Meer festivals bezoeken // Voor veel mensen is dit vanzelfsprekend, maar de enige festival die ik bezocht heb is de bevrijdingsfestival haha. Dit jaar ga ik hier sowieso verandering in brengen! Het lijkt me namelijk erg gezellig op zo’n grote veld tussen mensenmassa te genieten van leuke live muziek.
  • Dagje Scheveningen // Gewoon omdat dat leuk is! Ik ben er echt al jaaaren niet geweest en dat vind ik heel jammer. Ik vind het altijd erg gezellig op de pier met allerlei leuke kraampjes en heerlijke restaurantjes. Laat mini nou ook nog eens weg zijn van strand en zandkastelen maken, twee vliegen in een klap
  • Waterballonnengevechten houden // Do i need to say more? Ik heb een zoontje die graag met water speelt.. Grapje, ik vind het zelf echt onwijs leuk haha. Kom maar op met die zomer! Wie durft?
  • Skeeleren // Iets wat ik vroeger super veel deed, maar nu liggen ze op zolder te verstoffen. Ik wil graag minimaal 2 keer per week gaan skeeleren!

 

Wat staat op jouw to-do-list deze zomer?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge