About me

Hoi! Welkom op bySan.nl!

Ik ben Sanja, 28 jaar & mama van een zoontje, Luka. Ik ben geboren in Servië, maar woon ondertussen alweer sinds 1999 in Nederland. Vanaf november 2007 ben crazy in love & dolgelukkig met mijn lieve vriend Slobodan ❥. Sinds mei 2011 hebben wij een gezelschapslied erbij; Chihuahua Liya ❥. Liya is een super maf & gezellig hondje die werkelijk alles lust wat wel & niet te eten is.

Vier jaar geleden startte ik mijn eerste blog via Blogspot. Dit deed ik om van mij af te schrijven & gebruikte het dus als een online dagboek. Sinds een half jaar blog ik echt gericht & geregeld. BySan gaat over persoonlijke dingen, moederschap, food & lifestyle. Ik doe mijn best om drie keer in de week wat leuks met jullie te delen, maar dat lukt helaas niet altijd.

Helaas zijn de afgelopen 3 jaar van mijn leven geen zonneschijn geweest en waren de ups and downs ook op By San te merken.We besloten voor een kindje te gaan, helaas ging dit niet zo gemakkelijk. We liepen zo’n 2.5 jaar op de fertiliteitsafdeling, zijn mijn ouders gaan scheiden, overleden mijn opa & oma. Allemaal nare dingen en hoe cliché het ook klinkt ik ben er sterker uitgekomen. Mijn grootste droom is uitgekomen: ik ben mama geworden en mijn leven heeft nu echt een waarde gekregen. Ik mag dan viagra pas cher ook vol trots zeggen dat het sinds een paar maanden echt super goed gaat met by San en dat die zichtbaar in stijgende lijnen aan het groeien is.

Kijk gerust rond, laat me weten wat je ervan vind. Ik sta open voor tips, maar ook voor kritiek. Ik  hoop je natuurlijk weer gauw terug te zien!

Liefs,
Sanja

 

 

8 Reacties

 1. Wavatar 1 februari 2012 / 23:19

  Wat gaaf dat je de ICT doet, hier heb ik ook over nagedacht! =)
  En heel leuke layout & een leuk artikel. Ik ga je volgen

  Wavatar

  4 februari 2013

  Dank je wel! Toch besloten om geen ICT te doen? Mag ik vragen waarom :$ ?

 2. Wavatar 23 april 2012 / 22:52

  Leuk dat je ICT hebt gedaan! Ik moet binnenkort gaan kiezen wat ik ga studeren, mag ik vragen wat je zoal leert met ICT en of je het moeilijk vond? Het is namelijk een van de studies die ik misschien zelf ook wil doen. xx

  Wavatar

  4 februari 2013

  Sorry! Ik zie je comment nu pas! Hij zat blijkbaar tussen de spam & die deed het niet zo goed. :boos: Ik zal je vraag toch beantwoorden, misschien heb je er nog wat aan. Ik heb niveau 2 t/m niveau 4 ICT gedaan. Op niveau 2 was het vooral helpdesk & computers monteren/demonteren/repareren. Op niveau 3 waren we meer bezig met het installeren en softwarematige dingen. Op niveau 4 was het voornamelijk het beheren van de systemen/ servers. Zelf zat ik op een niet zo goede school, dus het les krijgen was ook niet zo fijn wat het dus wat moeilijker maakte. De opleiding zelf was wel leuk & interessant.

 3. Wavatar 30 augustus 2012 / 08:33

  Leuke blog! Ik ga je volgen

  Wavatar

  4 februari 2013

  Thanks! Volg jou ook!

 4. Wavatar 28 januari 2013 / 13:06

  Wat heb je een leuke weblog zeg! Je hebt er een Bloglovin’ volger er bij!

  Wavatar

  4 februari 2013

  Dank je wel! Super leuk :rol: !