Origineel sinterklaascadeau: een drone!

De decembermaand is weer in aantocht en dat betekent een koude, maar wel gezellige maand met veel festiviteiten. Zo nadert ook al snel 5 december. Dat betekent een avond waarbij je kinderen weer hoge verwachtingen hebben van wat Sinterklaas uit Spanje voor ze heeft meegenomen. Ben je nog een beetje inspiratieloos? Wellicht is een drone een leuk cadeau voor je zoon of dochter.


Origineel Sinterklaascadeau: drone

Drones zijn helemaal hot onder kinderen. Waar vroeger nog vooral met afstand bestuurbare auto’s werd gespeeld, zijn het nu drones waar alle kinderen helemaal enthousiast van worden. Het fijne van drones is dat het niet meer alleen die grote, logge dingen zijn, die vroeger werden geproduceerd. Tegenwoordig heb je echte mini drones, waarvan sommigen zo klein zijn dat ze zo op je handpalm passen.

Origineel Sinterklaascadeau: droneNiet alleen is het formaat een stuk kleiner geworden, waardoor het makkelijker, en veiliger, is om te vliegen, maar ook het besturen van een drone is tegenwoordig ook voor kinderen niet al te complex. Veel drones beschikken namelijk over GPS of een gyroscoop, waardoor ze netjes in de lucht blijven hangen. De drones worden, net als vroeger met de auto’s, bediend aan de hand van een remote controller.

Drones zijn tegenwoordig ook geen duizenden euro’s meer. Zo heb je al een speelgoed drone vanaf een paar tientjes. Met de meeste van deze speelgoed drones kan je zowel buiten als binnen vliegen. Als je ergens tegenaan vliegt veroorzaakt het nauwelijks schade. Bij sommige drones krijg je zelfs beschermingsringen meegeleverd, waardoor ook de propellers van de drone niet beschadigd raken als je ergens tegenaan vliegt.

Een populaire drone onder kinderen vandaag de dag is de Cheerson CX10WD-TX drone. Het leuke aan deze drone is dat je via een app op je telefoon live kan meekijken met de camera van deze drone. De telefoon is eenvoudig aan de afstandsbediening te koppelen, waardoor je tegelijkertijd kan vliegen en kijken. Verder is de drone erg klein, waardoor er ook goed binnenshuis mee gevlogen kan worden. De drone heeft ook een barometer, waardoor die netjes in de lucht blijft hangen.

Mocht je ervoor kiezen om je kind een drone te geven als sinterklaascadeau, wellicht is het dan leuk om dat cadeau als eerste te laten uitpakken. Dan kan je de rest van de sinterklaasavond leuk vastleggen aan de hand van de drone!

Trouwens, dit cadeau is niet alleen leuk voor de kids, maar ook voor stoere papa’s

 

Advertorial

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge