Mijn eerste tattoo!


Ja, jaa! Vandaag gaat het gebeuren! Vanmiddag om 16.00 uur gaan Slobodan en ik een tattoo laten zetten! Na echt super lang twijfelen deels ook door de pijn, hebben wij besloten aangezien we toch gaan trouwen, om elkaars namen te laten zetten! Trouwens ook buiten het trouwen om, zou ik Slobodan zijn naam laten zetten. We hebben namelijk ondertussen een relatie van vijf jaar waarin we slechte & goede dingen hebben meegemaakt  & doorstaan. We kennen elkaar echt door en door. Ik wil me mijn leven zonder niet eens voorstellen! Oh en trouwens stel -waar we niet van uit gaan- dat het uit gaat, het blijft dan een deel uit mijn leven. De tattoo zou ik dan ook echt niet laten weghalen. Anyway we nemen de tattoo allebei op dezelfde plek, links op de onderarm. De tattoo laten we zetten bij Tattoo Art in Zwolle , omdat we super goede ervaringen hebben gehoord van mensen om ons heen. Als de tattoo gezet is zal ik in de loop van de week een artikel online doen voor diegene die benieuwd zijn!

:liefde:

Share:

9 Reacties

 1. Wavatar 28 december 2012 / 09:49

  Ben benieuwd. Ik ben niet zo’n fan van naamtattoo’s maar dat moet je lekker zelf weten!

 2. Wavatar 28 december 2012 / 20:28

  ben heeeeel erg benieuwd wat het gaat worden, tip goed insmeren geduren de dag met bepathene (zalf voor baby`s)! Werkte als een tierenlier en als het gaat jeuken: koude douche er op:-)

 3. Wavatar 30 december 2012 / 13:57

  Oh wat mooi zeg dat jullie de namen laten tatoeeren.! ik ben erg benieuwd.
  Veel plezier en succes!
  Liefsxxx :liefde:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge