Playmobil Wintersportvakantie collectie + Sleeën!

De winter staat bijna voor de deur en dat betekend ook dat Playmobil een heel nieuwe thema lanceert. Niet zomaar een thema maar een ultiem gezellig nieuw wintersportthema:  De Wintervakantie in de sneeuw namelijk! Om dit te vieren werden er vele bloggers en journalisten uitgenodigd bij de SnowWorld in Zoetermeer. Op deze manier kon je kennis maken met de nieuwe thema, maar niet op een gewone manier. Nee, je kon het zelf beleven!


 

Playmobil Wintersportvakantie collectie + Sleeën!De ontvangst was top geregeld! De kids werden verwelkomd met lekkere cupcakes, limonades en leuke speeltafels met de nieuwe collectie. Voor papa’s en mama’s was er een kopje koffie en/of thee en een heerlijke apfelstrudel, mijn favoriet! Wat ik vooral leuk vond was dat er zoveel bloggers waren. Super leuk om ze eens in real life te zien na jaren online volgen/spreken.

We kregen een welkomstwoordje opvolgend met een super leuke verrassingsact op de piste! Luka zat tegen het raam geplakt haha. Hij kon zijn ogen niet geloven dat zijn helden van de Super Vier naar beneden kwamen skiën.

Tijd voor actie! De 4+ kindjes kregen skiles en mochten dus skiën, de mini’s mochten sleeën. Luka vond het alleen al een pretje om zijn skikleding aan te trekken haha. Hij moest en zal een helm dragen, want hij was ook een grote jongen haha. Ik vond het zelf best spannend, ondanks dat de bult niet heel groot was. Hij had nog nooit eerder van een bult af gesleed, maar had er onwijs zin in! Na een paar keer achter hem aan gelopen te zijn tijdens het sleeën vond meneertje dat die het helemaal zelf kon. Met armen en benen in de lucht en een mega glimlach op zijn gezicht kwam Luka die bult af haha! Echt prachtig om te zien hoe die ervan genoot.
Bij het sleeën en skiën hoort natuurlijk ook après skiën! We werden opgewacht met heerlijke warme chocolademelk met slagroom en limonade met leuke fruitsticks voor de kids. Ook liepen ze er rond met bittergarnituur wat echt wel lekker was na zo’n inspanning Ook nu konden de kinderen nog lekker spelen en op de foto met de fee en wetenschapper uit de Super Vier.

Zo rond 17:00 was het tijd om naar huis te gaan. Ik was gesloopt want ik had die nacht nog een nachtdienst gedraaid en Luka was erg moe van al het spelen en sleeën. Bij de uitgang werden de kids nog verwend met een enorm cadeau welke natuurlijk al in de auto uitgepakt moest worden. Laat het nou toevallig het super leuke après ski huisje zijn waar Luka de hele tijd mee gespeeld had op het event. Hij vond het zo leuk dat die niet kon wachten om thuis te komen haha.

We sloten deze mega leuke middag af bij de Mac Donalds en zetten nog het après ski huisje in elkaar toen we thuis kwamen. Zo konden we natuurlijk de volgende ochtend gelijk mee spelen zonder tijd te verliezen! Luka (en mama ) sliep als een roosje! De volgende ochtends waren zijn eerste woorden ‘mama gaan we elke dag naar Playmobil want ik vond het echt heel heel erg leuk!’ en daar doen we het voor toch

Playmobil Wintersportvakantie

Pak je snowboard, glij van de berg en schuif aan in het chalet  voor een warme kop goulashsoep. Besneeuwde bergen zijn enorm geliefd bij jong en oud en daarom lanceert PLAYMOBIL dit seizoen een ultiem gezellig nieuw thema:  De Wintervakantie in de sneeuw.Wintersport- en sneeuwliefhebbers kunnen hun hart ophalen met eindeloos veel sneeuwpret en avonturen op de berg. De collectie is uitgerust met een skihut met restaurant en lodge, een skischool, een winterse 4×4 SUV met dakkoffer, een sneeuwscooter, een sneeuwballengevecht en verschillende wintersporters op ski’s, snowboard of de snowtube.

Om de wintersportbeleving zo realistisch mogelijk te maken is aan de kleinste details gedacht. Van verschillende ‘lange latten’ en skiklas met mascotte tot de meest typische pistegerechten en alles is aangekleed in gezellige, winterse kleuren. Bij het winterse chalet met restaurant hoort een gezellige lodge, waar sportievelingen na een actieve dag op de piste met rode wangen tevreden in hun slaapzak kruipen. Het thema is uit te breiden met verschillende  (wedstrijd)skiërs en -snowboarders, een sneeuwballengevecht en een skischool. De brede winterse collectie maakt het mogelijk om een compleet wintersportgebied te creëren en met de hele familie van de berg te suizen.

Winter Family Fun

PLAYMOBIL heeft in haar collectie verschillende thema’s die net als de Wintersportvakantie vallen in de categorie Family Fun. In deze categorie staan avontuurlijke uitjes voor het hele gezin centraal. De PLAYMOBIL Wintersportvakantie is te koop bij alle bekende speelgoed- en webshops. De Wintersportvakantie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

De PLAYMOBIL Wintersportvakantie bestaat uit de volgende items:

 9280 Skihut
 9281 4×4 met dakkoffer
▲ 9282 Skischooltje
 9283 Sneeuwballengevecht
 9284 Skiër op snowblades
 9285 Sneeuwscooter
 9286 Wintersporters
▲ 9287 Biatlete
 9288 Wedstrijdskiër

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge