Poging 2..

Poging 2..

Ongeveer 3 dagen na dat ik vertelde dat het probleem met mijn pakket opgelost was ging het weer de mist in..

Ik werd namelijk gehacked! In eerste instantie had ik dit niet door, tot dat Antagonist mij allerlei mailtjes ging sturen, bySan helemaal niets meer deed en daar ineens een smsje kwam met ‘We zijn genoodzaakt om bysan.nl af te sluiten, omdat het voor spam werd gebruikt. Neem z.s.m. contact op via..‘ Wat bleek dus dat iemand mij gehacked had en allerlei narigheid uithaalde vanuit mijn pakket.. Ik wist niet wat mij overkwam! Ik begon lichtelijk (oké, een beetje heel erg!) in paniek te raken, want ik was niet alleen mijn blog kwijt, iemand heeft met zijn vieze klauwen in mijn spulletjes gezeten. Dat gaf mij alles behalve een fijn gevoel omdat er ook foto’s van Luka tussen staan, gelukkig geen foto’s waarom die naakt te zien is maar toch! Dit zou mij ook nog eens een fortuin gaan kosten om alles terug te krijgen! Maar..

Gelukkig heb ik een schat van een vrouw in mijn leven dankzij het bloggen en Instagram: Sonja Naast dat het liefste en behulpzaamste persoon is die ik ken, is zij ook de reden dat BySan nog kan bestaan! Dankzij deze lieve schat, haar behulpzaamheid en haar handigheid is er o.a. +1900 narigheid en spam uit mijn pakket verwijderd, een nieuwe thema geïnstalleerd en kan ik weer lekker mijn ding doen

Dit is dus niet alleen een aankondiging dat ik weer terug ben, maar ook een enorme dankjewel voor Sonja! Zonder haar zou namelijk de afgelopen donderdag het einde van BySan betekend hebben!

Share:

4 Reacties

 1. Wavatar
  Elise
  24 november 2016 / 11:18

  Welkom terug , hopend dat t nu wel goed gaat .

 2. Wavatar
  Sonna
  25 november 2016 / 00:12

  Aaaaah wat lief! Je weet dat ik voor je klaar sta! ❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge