Recept: Chiligarnalen met mie en groenterepen

Vandaag op de kaart: een Weight Watchers maaltijd voor jullie! Het is een Aziatisch recept, welke heel makkelijk te maken is en enorm lekker. Het kost je ongeveer 30 minuten om het klaar te maken en dat voor een gezond gerecht voor 2 personen.


Dit heb je nodig (2 pers):

  •  1 rode Chilipeper
  • 300 gr gepelde, voorgekookte jumbogarnalen
  • 2 el sojasaus
  • 2 koffielepels limoensap
  • 2 wortels
  • 1 rode paprika
  • 1 prei
  • 1 koffielepel olie
  • 100 gr ongekookte mie

How to: 

Was de chilipeper, verwijder de zaadlijsten en snij in kleine blokjes. Spel de garnalen af, dep droog en doe met chilipeper, sojasaus en limoensap in een diepvrieszakje. Kneed voorzichtig en laat dit ongeveer 10 minuten in de koelkast marineren.

Schil de wortels, was de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de prei en snij met paprika en wortels in dunne reepjes. Laat de garnalen uitlekken en vang de marinade daarbij op. Verhit de olie in een pan op hoog vuur, bak de garnalen ongeveer 4 minuten en haal ze uit de pan.

Kook de mie gaar. Bak de wortels, paprika en prei 2 a 3 minuten in het braadvocht, blus af met marinade en laat het ongeveer 5 minuten zachtjes koken. Giet de mie af, schep met de garnalen door de groenten en verwarm het. Breng op smaak met peper, zout en geniet

Recept: Chiligarnalen met mie en groenterepen

 

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge