Recept: Mini kaneelrollen -tip voor Pasen!

Vandaag een leuk recept voor tijdens de Paas brunch! Heel simpel om te maken, leuk om te serveren en het allerbelangrijkst lekker om te eten. Je hebt maar 4 ingrediënten en het is zelfs een saver voor last minute bezoekjes.


 

Dit heb je nodig:

  • 1 blikje Croissantdeeg
  • 10 lepels suiker
  • 2 theelepels kaneel
  • 30 gr boter

How to:

Rol de deeg uit volgens de beschrijving op de verpakking. Zorg nu dat je vier driehoekjes aan elkaar doet, door met je vinger de stukken aan elkaar te wrijven, doe dit tot dat je deeg op is. Ik haalde er 3 rollen van uit. Laat ondertussen op laag vuur boter smelten en smeer vervolgens op je vellen deeg. Bestrooi de vellen met de mengsel van suiker en kaneel en rol het dicht. Snijd nu de rol in stukken van ongeveer 2 cm groot en leg op een bakplaat met bakpapier. Bak de kaneelrollen voor 15 minuten op 180 graden.

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge