Terug van weg geweest!

Zo als jullie het konden zien is het al weken stil op BySan. Voor diegene die mij niet volgen via Instagram leg ik het vandaag nog een keer uit.

Ongeveer een week na mijn nieuwe thema ging alles de mist in! Het begon eerst met het eruit liggen van de site bij meer als 50 bezoekers op dat moment. Ik verhoogde mijn pakket van basis naar super plus en het leek niet beter te worden. Sterker nog, het werd alleen maar erger! Nu bleef het niet meer bij het eruit liggen van de site, maar kon ik amper schrijven. Ongeveer elke 2e/3e woord werd ik uit WordPress geknald. Ik kon niet meer in mijn server komen, ik kon gewoon helemaal niets! Na heel veel ingestoken energie van lieveĀ Sonja en Antagonist kan ik nu dan EIN-DE-LIJK weer bloggen! Vraag mij niet wat er speelde, ik ben echt een bleek wat dat soort dingen betreft, maar ik ben wel onwijs blij dat ik een toppertje heb die mij erbij helpt

Anyhow, ik ben weer terug en vanaf maandag kan je weer allerlei artikelen verwachten <0:)

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge