Het Familie vakantieboek van Elma van Vliet!

Vroeger, voordat onze mobieltjes onze levens overnamen, hield ik mijn vakantiedagboek bij. Gewoon in een schriftje dat ik heel mooi vond, beplakte ik met toegangstickets, bonnetjes en leuke foto’s van onze dagjes uit en vakanties. Ook schreef ik er dan een verhaaltje bij met wat ik die dag/vakantie heel leuk vond, een soort van dagboek dus. Sinds ik blog doe ik dat door middel van Instagram of soms een artikeltje, maar sommige dingen houd ik gewoon graag privé, zoals familie etc. Toen ik las dat Elma van Vliet een Familie Vakantiedagboek heeft gemaakt werd ik daar oprecht enthousiast van! Wat is nou leuker dan je leukste vakanties bij te houden in een mooi, vrolijk kant en klaar vakantieboekje!


Voorin het boekje vind je een ‘Over ons gezin’ pagina. Hier kun je een foto plakken van het gezin en de namen van gezinsleden invullen, met adres en telefoonnummer. Superhandig, want stel dat je zo’n waardevol boekje vol mooie herinneringen verliest, kan die altijd weer terecht.

Vervolgens vind je een aantal pagina’s waar je per persoon kunt invullen wie je bent, hoe oud je bent etc. Ook hier is een leuk plekje voor bijvoorbeeld een pasfoto (of een coole vakantiefoto natuurlijk ;)) van jezelf.


Een paar pagina’s verder vind je een wereldkaart. Op deze wereldkaart kun je aangeven waar jullie al op vakantie zijn geweest en waar jullie nog graag naar toe willen. Persoonlijk vind ik dit echt een leuke toevoeging aan het boekje, wat ik hou ervan om samen met mijn gezinnetje te fantaseren over onze volgende vakantiebestemmingen en leuke reisplannen te maken.

Het Familie vakantieboek van Elma van Vliet!
Het boekje is mooi ruim ingedeeld. Hij is heel simpel en creatief tegelijk. Je kunt er je paklijst in kwijt, maar ook leuke adressen en tips om te bezoeken. Ook is er dus een groot gedeelte dat dient als een uitgebreid dagboek. Hier kun je dus je verhaal kwijt, maar ook mooie tekening maken of een leuke foto plakken. Onder aan de pagina kunnen jullie de dag ook beoordelen door middel van een cijfer en aangeven wat voor weer het was.

Wat ik mooie hiervan vind is dat het niet uitmaakt of je maar een paar dagen of vier weken met vakantie gaat, er is ruimte genoeg. Daarnaast zijn er nog wat extra pagina’s mocht de vakantie nog wat langer duren.

Nog een leuke extra aan dit boekje, wat mij echt een warm gevoel gaf is dat er plek is voor adressen. Zo kun je leuke contacten blijven onderhouden als wanneer je leuke mensen ontmoet met vakantie. Toen ik een klein meisje was heb ik aan mijn zee vakantie een beste vriendin overgehouden. Helaas door de oorlog is het contact verloren, maar het was wel een leuke ‘extra’ van mijn vakantie.

Naast dat dit een leuk boekje is om bij te houden, is het ook een erg leuke cadeau om te geven en ontvangen!

Prijs & verkrijgbaarheid

Het Familievakantiedagboek van Elma van Vliet is vanaf 26 juni 2017 verkrijgbaar bij de boekhandel, kinderboetiek en online voor de consumentenadviesprijs van €17,99.

 

 

Een kleine hint: houd mijn Instagram in de gaten want ik mag ook een zo’n leuke Familievakantiedagboek weg geven!!

 

 

Heb jij wel eens een vakantiedagboek bijgehouden?

 

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge