Tip: Julianatoren, een leuk dagje uit!

Tip: Julianatoren, een leuk dagje uit!

Afgelopen zondag brachten wij weer een bezoekje aan de attractiepark Julianatoren in Apeldoorn. Dit keer gingen wij niet gewoon ‘een dagje pretpark’ maar met een bijzonder doel: mini wou graag Woezel en Pip zien! We nemen jullie weer een dagje mee. 


Ons dagje uit

Wij kwamen aan rond 10:30 (ik moest eerst werken!) en liepen eerst een rondje park. Ondanks dat wij er al vaker zijn geweest, blijft Luka het leuk vinden om weer even alle attracties te bewonderen. Vervolgens gingen wij alvast in de rij staan voor de theatervoorstelling, alleen maar goed want het was stervensdruk! Het leek wel alsof het hele park Woezel en Pip wouden zien!

Na ongeveer 10 minuten gewacht te hebben mochten wij naar binnen. Na dat wij een leuk plekje hadden uitgezocht werden er allerlei leuke liedjes/videoclips gedraaid op de beamer, parkliedjes van Julianatoren waren het. Ik vond het zo mooi om al die kindjes al leuk te zien meedoen en ‘de’ show was nog niet eens begonnen!

En dan.. waren zij daar, Woezel en Pip! Prachtig om te zien hoe alle kindjes helemaal opleefden. De Woezel en Pip show vond ik best interactief. Zo werden de kinderen er best veel bij betrokken en gevraagd om mee te doen met de liedjes en dansjes. Op deze manier wordt er ook in alle rust genoten van de show, zonder te veel gejengel en gestuiter haha.

Wij vonden de show al leuk, maar Luka zelf die vond het helemaal geweldig! Zijn 2 grote helden, zo recht voor hem. De show duurt ongeveer 20 minuten en na de show is er ook een gelegenheid om op de foto te gaan met deze twee helden.

Tip: Julianatoren, een leuk dagje uit!

Na de show gingen wij weer verder met de parkattracties. Hier en daar namen we een kleine pauzes en genoten van de poffertjes, burgers en meer! Tussen de attracties die wij bezochten genoten we ook buiten van de verschillende shows van Jul en Julia. Ook kan mevrouw Suikerspin en meneer Kaasschaaf ontmoeten en met ze op de foto, want zij wandelen namelijk ook door het park wandelen.

Wij sloten de dag af met een nieuwe aanwinst: Julianatoren Show liedjes, uit de parkshows. Luka vind de liedjes zo leuk en zingt ze heel vrolijk mee, dat wij deze cd wel moesten aanschaffen haha. Ik moet ook wel een beetje toegeven dat ik ze zelf ook lekker vrolijk vind.

Is jouw kleintje ook zo’n grote Woezel en Pip fan, treur dan niet! De twee grappige hondjes komen ook op 26 en 27 augustus weer naar het Julianatoren! Naast Woezel en Pip zijn er natuurlijk ook andere verschillende leuke shows en evenementen, hier onder vind je een lijstje ervan.

Jul de Muis is jarig!

Zaterdag 8 en zondag 9 juli viert Jul de Muis zijn verjaardag in Kinderpretpark Julianatoren. De bekende TV-ster en pretpark mascotte zal in een spiksplinternieuwe show door zijn vriendinnetje Julia, mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf feestelijk worden verrast. Na de show zijn er meet & greets met alle karakters zodat iedereen de jarige Jul kan feliciteren.

Special quests!

Behalve de pretpark karakters van de Julianatoren zelf zijn er nog een aantal bekende TV-sterren die je in levende lijve tijdens dit weekend kunt ontmoeten. Zo zijn er meet & greets met Fien & Teun, Peppa, Woezel & Pip en Mike de Ridder. Hoe leuk is dat!

Evenementen 2017

Jul’s Verjaardag 8 & 9 juli
Woezel & Pip 1 & 2 juli, 26 & 27 augustus
AFAS Sprookjesweken 15 juli t/m 20 augustus
Zomeravond (Assepoester) 29 juli
Zomeravond (Sneeuwwitje) 5 augustus
Zomeravond (Hans & Grietje) 12 augustus
Thomas de Stoomlocomotief Alle zaterdagen en zondagen in september
Halloween 29 september tot en met 29 oktober (op openingsdagen)
De Gouden Kaasgaaf 4 & 5 november
Het Mega Sint Spektakel 25 & 26 november

De toegang bij bovenstaande evenementen is bij de entreeprijs van het pretpark inbegrepen.

Jul’s Gezinsabonnement

Met Jul’s Gezinsabonnement geniet je met het hele gezin (ongeacht het aantal kinderen) één of meerdere seizoenen van alle attracties, shows en evenementen van de Julianatoren.

Entreeprijzen

De entreeprijs in 2017 bedraagt € 22,50 p.p. en online via www.julianatoren.nl geniet je van maar liefst € 2,- korting! Deze prijs geldt voor alle bezoekers vanaf 2 jaar.

 

►► Ben jij wel eens bij het Julianatoren in Apeldoorn geweest? 

Dit artikel is in samenwerking met de Julianatoren Apeldoorn geschreven.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge