Toetje: Suikerschelp met vanillekwark en aardbeien

Toetje: Suikerschelp met vanillekwark en aardbeien

Sinds ik begonnen ben met Weight Watchers kijk ik veel bewuster naar wat ik eet. Het neemt niet weg dat ik nog steeds trek heb in lekkere ongezonde dingen, maar ik probeer mijzelf wel te verwennen met lekkere gezondere dingen. Zo deelde iemand bij ons op het cursus het volgende (mega simpele!!) recept en na blij verrast te zijn wil ik hem ook met jullie delen.

Dit heb je nodig:

  • Suikerschelpjes
  • Magere of half volle vanillekwark
  • verse aardbeien

How to:

Maak de aardbeien schoon en was ze. Laat de aardbeien goed uitlekken voordat je ze gaat gebruiken anders worden de schelpjes slof. Vul de schelpjes nu met de vanille kwark en versier vervolgens met verse aardbeien.

Tip: maak dit toetje niet ver van tevoren want ook dan worden de schelpjes slof. Geniet van je gezond(er) toetje!

 

► Mocht je het gerecht gemaakt hebben, laat het mij weten door op Social Media de #bysannl te gebruiken.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge