Travel bucket list voor 2018 en langer!

Travel bucket list voor 2018 en langer!

Ik hou van reizen en leuke uitjes! Of dit nou in Nederland, Servië of ergens anders in de wereld is, maakt niet uit. Ik geniet er van  om nieuwe plekken te bezoeken, nieuwe dingen te zien en allerlei lekkere streek foodies te proeven! Daarom heb ik ook besloten dat ik dit jaar meer uitjes/reisjes wil plannen! Hieronder een aantal plekken die ik dit jaar zou willen bezoeken maar ook die ik überhaupt zou willen bezoeken!


 

Nederland

▲ Texel
▲ Den Haag
▲ Delft
▲ Volendam
▲ Zeeland
▲ Tulpenvelden Hillegom
▲ Rotterdam

Buitenland

▲ Toscane
▲ New York!
▲ LA!
▲London nog een keer!

De bovenstaande plekken zijn een van de vele plekken die ik op korte termijn zou willen bezoeken. De Nederlandse plaatsen wil ik sowieso in 2018 bezichtigen, maar stiekem hoop ik ook 1 of 2 buitenlandse steden af te kunnen strepen.

 

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge