Unboxing Kerstswap voor mamabloggers!

Unboxing Kerstswap voor mamabloggers!

Samen met een groep bloggers werd deze Kerstswap georganiseerd, want hoe leuk is het om een pakketje te mogen ontvangen! Al helemaal als je een zelfstandige ondernemer bent en je geen kerstpakket ontvangt. Anyhow, mijn pakketje vertrok richting Josan van Goodgirlscompany.nl en ik ontving er een van Nathalie van Volgmama.nl Benieuwd wat er in zit?

inhoud-kerstswap

Zo als je kunt zien ben ik enorm verwend! Eigenlijk niet alleen ik, maar Luka ook! Ik vond de cadeautjes heel erg leuk ingepakt en ben enorm blij met de inhoud. Luka vond het uitpakken ook een feest en zo sneuvelde er gelijk een chocolade lolly voordat ik er foto van kon maken haha. Het shirtje wat erbij zat is nog te groot, maar over een tijdje past ‘ie vanzelf ;). Oh en wat ik ook leuk vind is dat er kids sushistokjes erbij zaten. Kan natuurlijk niet ontbreken bij ons als grote sushi lovers Daarnaast staat vingerverven voor aanstaande woensdagmiddag op de planning! Luka en ik doen namelijk elke woensdagmiddag bakken/knutselen of een leuk uitstapje samen. De spulletjes voor mij zijn natuurlijk ook een groot succes! waxinelichtjes in de Kerstsfeer, mooie klembord en de stempels!

Dank je wel lieve Nathalie! Wij zijn enorm blij met ons kerstpakket!

 

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge