Vers van de pers #1

Vers van de pers #1

Ik krijg zo veel persberichten en zie zoveel leuke dingen voorbij komen, helaas kan ik daar niet altijd een heel bericht mee vullen of dagelijks alleen maar persberichten delen. Zo kwam ik op het idee om zo nu en dan een gezamenlijk artikel te maken met allerlei producten/items waar ik mega enthousiast van word! Dit kan gaan over moederschap, maar net zo over beauty, food of reizen. Het wordt niet echt een vast rubriek wat op een bepaalde dag online komt, maar meer wanneer ik wat te melden heb. Neem een kopje koffie of thee en geniet van de eerste pers ;)


 Ikbenzwanger.com

Vers van de pers #1IkbenZwanger.com is een online magazine dat zich richt op vrouwen die voor het eerst zwanger zijn of willen worden en daarover goede informatie zoeken. Naast wetenswaardigheden over de groei van je kindje, de bevalling en borstvoeding vind je er nu ook lekkere en gezonde recepten speciaal voor zwangere vrouwen. Wil je geen enkele goede tip missen? Schrijf je dan in voor de zwangerschapsupdate en ontvang wekelijks informatie over de week van jouw zwangerschap en baby in je mailbox.

Happy Mat


Less mess, more fun’ luidt de slogan van het Canadese merk EZPZ. En dat klopt helemaal, want met de Happy Mat worden alle momenten aan tafel leuker en handiger. De Happy Mat is een placemat en bord ineen dat zich vastzuigt aan het gladde oppervlak van de tafel. Ideaal, omdat hierdoor alles blijft staan waar het hoort. Het bord heeft de vorm van twee ogen en een mond die je vrolijk toelacht. Ook wanneer je een keer iets eet dat minder lekker is!‘Less mess, more fun’ luidt de slogan van het Canadese merk EZPZ. En dat klopt helemaal, want met de Happy Mat worden alle momenten aan tafel leuker en handiger. Ideaal, omdat hierdoor alles blijft staan waar het hoort. Het bord heeft de vorm van twee ogen en een mond die je vrolijk toelacht. Ook wanneer je een keer iets eet dat minder lekker is! Voor meer info neem een kijkje op www.nybble.nl.

Ippys Woondeco

Eenvoud, gecombineerd met schoonheid: zo laat de typisch Scandinavische stijl zich misschien wel het beste omschrijven. Functionele meubels en woonaccessoires, vaak met een minimalistisch, maar opvallend design. De leukste merken uit het noorden zijn te vinden bij Ippys Woondeco, zoals Bloomingville, Hubsch, Broste Copenhagen en House of Rym. Daarnaast vind je bij deze fijne woonwinkel ook geweldige items van Nederlandse labels, zoals tipi-plankjes van Petite Monckey, hippe meubels van Label51 en stoere kussens van Zoedt.

— Ken jij al een van deze merken/webshops?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge