WIN || Video van Sint voor je gezin! [GESLOTEN]

WIN || Video van Sint voor je gezin! [GESLOTEN]

December, een van mijn favoriete maanden van het jaar! Laat ik nou net een grote Sint en Piet fan in huis hebben en we al eind oktober in de bios zaten om ‘Sinterklaas en het gouden hoefijzer’ te kijken. Een video van Sint is dan helemaal ‘vet cool‘ zo als mijn driejarige dat zegt haha. Houd jouw kleintje ook zo van Sint en Piet? Dan is de Video van Sint een echte aanrader! En laat ik nou net een leuke winactie hebben


WIN || Video van Sint voor je gezin

Wat is Video van Sint?

Video van Sint is dus een persoonlijke videobericht van Sinterklaas, samengesteld door jezelf! De namen van de kinderen worden genoemd, hun leeftijd en bijvoorbeeld hun hobby;s. Je kunt foto’s toevoegen, opvoedtip er in laten noemen en nog veel meer! Het leuke aan deze persoonlijke video van Sint is dat je het tot 8 personen kunt uitbreiden. Dit hoeven niet perse kinderen te zijn, maar kunnen dus ook opa’s en oma’s genoemd worden. De DVD is te koop vanaf €14,95 en duurt 12 minuten.

Nieuw in 2017: Drie versies

Nieuw dit jaar is dat je kunt kiezen tussen drie verschillende versies van de Video van Sint. Zo kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld alleen Sinterklaas te zien te krijgen. De tweede optie is Sinterklaas met Zwarte Piet en de derde: Sinterklaas met Roetveeg Piet. Op deze manier kan iedereen op zijn eigen manier dit leuke Kinderfeest vieren.

Winactie!

Omdat Sinterklaas draait om cadeautjes geven, mag ik ook twee lezers blij maken met ‘Video van Sint’! Om kans te maken op een Video van Sint voor je gezin moet je het volgende doen:

Maak extra kans!

 • Deel dit bericht op je eigen Facebook pagina.

 

▲ Deze winactie duurt tot 24 november. De winnaar wordt benaderd via een privé bericht. 

 

 

Share:

4 Reacties

 1. Wavatar
  Marian B
  19 november 2017 / 13:02

  Dit zou ik echt heel tof vinden! Het lijkt me geweldig om en video te maken voor pakjesavond bij opa en oma waar alle kleinkinderen een rol spelen. Een leuke en bijzondere start van de avond. Ben erg benieuwd hoe de kinderen (waaronder twee van mij) zullen reageren!

 2. Wavatar
  Esther N
  20 november 2017 / 22:20

  De video was een super succes vorig jaar! Dat willen we wel weer! Ik doe dus graag mee met de winactie!

 3. Wavatar 21 november 2017 / 13:35

  Dit zou fantastisch zijn voor de nichtjes Mailiyah en Jaylin die beide net grote zus zijn geworden van Maeyson en Nayden. Wij gaan duimen!

 4. Wavatar
  Sabine Bientje
  23 november 2017 / 12:34

  Ik zou het echt heeeeeeeel leuk vinden om een kansje te maken! Mijn dochter zit waarschijnlijk in het laatste jaar dat ze er echt vol in gelooft en mijn zoontje is twee en krijgt het dit jaar allemaal veel bewuster mee!

  Ik wil er echt een TOP FEEST van gaan maken en de video van Sint kan daarbij helpen 🙂 Op die manier is hij er namelijk toch bij en kan hij wat moois tegen de kinderen (en papa en mama) zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge