About

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! BySan.nl is een blog die al jaren bestaat, alleen nu in een nieuw jasje gestopt. Tot kortgeleden blogde ik vooral over mamadingen en ons familie leven, dit wou ik graag veranderen voornamelijk uit privacy van mijn kindje. Na een tijdje eruit geweest te zijn, begon ik het bloggen toch wel te missen and here i am, once again haha! En zo kwam ik tot het besluit dat Bysan zich vanaf nu vooral gaat richten op food, diy, huisje- boompje- beestje dingetjes maar dan meer wat algemenere in plaats van super privé dingetjes. 

 Wie is BYSAN.nl?

Velen van jullie kennen me al, maar voor mijn nieuwe volgers: Hi, ik ben Sanja. Ik ben 35 jaar oud en een mama van 2 liefste en leukste jongetjes op aarde! Mijn oudste trots is 9 jaar oud en de jongste 4. In januari verwachten wij een lief klein meisje die ons gezin komt verrijken! Naast mama zijn en bloggen werk ik 20 uur in de week in de zorg. Een baantje dat ik onwijs leuk vind, met een leuk team en vol uitdaging!

Wat kan je verwachten op BYSAN.nl?

Wat je op bySan kunt verwachten zijn de artikelen die vooral over koken, budget tips en DIY’s gaan, maar ook zo nu en dan een leuk artikeltje over het gezinsleven of een mama-review. Omdat ik sinds kort geen thuisblijfmama meer ben zal ik niet meer zeven dagen in de week bloggen. Dit houd in dat er tegenwoordig elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel online zal staan. Ik wil namelijk naast een werkende en bloggende mama ook gewoon lekker een gezellige mama blijven die tijd heeft voor haar kids. Wil je toch zien wat ik dagelijks uitspook, dan kan je me volgen op Instagram.