24 weken zwanger, hoe is het?

Jaa! Nog maar 16 weken te gaan en ik kan niet wachten! Niet omdat ik de zwangerschap zat ben, maar ik kan gewoon niet wachten om ons kleine meisje in mijn armen te hebben.

 

Hoe gaat het?

Op zich goed! Onze kleine meid groeit goed, mijn buik groeit goed. Ik ben tevreden, maar ik heb wel onwijs last van mijn bekkenbodem en bandenpijn. Bij de jongens heb ik ook bekkenbodem instabiliteit gehad, maar deze lijkt nog een tikkeltje erger. Ik moet dus echt uitkijken met druk zijn, want als ik ’s ochtends druk ben geweest, kan ik vanaf de middag bijna niet lopen, zitten of liggen. Dan is er geen houding aan te geven. Daarin tegen geniet ik (wij) onwijs van haar schopjes en druk doen, want oh men, deze dame is nog een grotere druktemaker dan haar broers dat waren!

Voor de rest haar commode staat er al, het bedje gaat dit weekend in elkaar gezet worden. Kinderwagen en babyuitzet is compleet. Nu dus vooral rusten en focussen op de positieve dingen in het leven om te kunnen genieten van ons popje.

Wat vinden de grote broers er van?

Nou, die kunnen niet wachten tot zusjelief er is! Jayson is al druk met plannen hoe die haar in bad gaat doen, hoe die de kinderwagen mag duwen etc haha. Luka is vooral druk met hoe leuk de kleertjes haar gaan staan die hij vol liefde voor haar uitgezocht heeft. En er zijn al de grootste plannen gemaakt hoe goed ze haar moeten beschermen want ja, ze worden tenslotte de grote broers van een prinsesje!

Al met al kunnen wij alle vier niet wachten! Dit popje is zo gewenst en zo welkom, een verrijking voor ons gezin en een zonnestraaltje in ons leven. Nu alleen nog geduld hebben.. 🙂

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.