5x Kringloop tips!

Bij de kringloop kan je de leukste spullen vinden. Van gave LP’s tot vintage kledingstukken. En doe je extra hard je best met zoeken kom je de echte pareltjes tegen. Hiervoor mijn 5 tips!

 

Mijn kijk op de kringloop:

Vroeger vond ik kringloop echt smerig en oubollig. Ik weet ook oprecht niet hoe ik erbij kwam om voor het eerst een kringloop binnen te stappen.. bus i did it! Mijn favoriete afdeling is toch wel decoratie en keukenspullen. Soms vind ik iets wat perfect is uit zichzelf, maar vaak zijn het ook spulletjes die ik een nieuw jasje geef. Tegenwoordig vind ik het helemaal geweldig om een kringloop binnen te wandelen op zoek naar pareltjes.

 

 • Plan je bezoek!
  Even gauw de kringloop in rennen en rondneuzen is geen succes. Je hebt er namelijk tijd voor nodig, heel veel tijd! Want je moet rondneuzen en op zoek gaan
 • Neem een winkelmand mee! 
  Hoe vaak ik die fout gemaakt heb! Stond ik daar met handen vol van alles, bang om neer te zetten en te ver om terug te lopen. Neem je wel een mandje mee? Hou hem dan goed in de gaten. Soms kan het gebeuren dat een ander jouw mandje leegraakt omdat die wat leuks ziet 😉
 • Neem gelijk je items mee!
  Want je gaat echt spijt krijgen als je ze niet gelijk meeneemt! In een kringloopwinkel kan je niet treuzelen en teruglopen. Het kan wel, maar de kans is groot dat jouw item dan allang meegenomen is door iemand anders. Je kan beter een vol mandje hebben en dingen later terugleggen, dan denken ‘ik loop zo terug’.
 • Beschadigingen
  Heb je iets moois gevonden? Kijk dan even goed of  het niet beschadigd is! Niet is zo f*cked up als bijvoorbeeld thuis pas achterkomen dat je prachtige vaas toch te veel beschadigingen heeft. Ik weet namelijk niet hoe het bij jullie kringloop zit, maar bij ons in de stad kan je niet terugbrengen..
 • Regelmatig bezoeken!
  Kringloopwinkels hebben vaste dagen wanneer nieuwe spullen de winkel in gaan. Zo maak je wel het meeste kans om leukste spullen te scoren. Dus op aanvulden en het beste ook doordeweeks, want in het weekend is het vaak drukker.

 

 

 

Bezoek jij wel eens een kringloopwinkel?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.