Dit moet mee in de tas voor een perfect dagje aan het water

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als je ons zoekt in onze vrije tijd, zitten wij  aan het water. Wanneer je met de kids gaat zwemmen, heb je een en ander nodig. Hier onder een lijstje met essentiële dingen die in onze strandtas te vinden zijn.

 

 


 

 • Een strandlaken/handdoek
  Want ja, dat zit/ligt nou eenmaal lekkerder en het is handig voor na het zwemmen om je af te drogen
 • Zonnebrand
  Zelf ben ik er heel laks in, maar de jongens smeer ik wel goed in. Ik moet er niet aan denken dat ze verbranden of wat anders oplopen..
 • Een goed boek/tijdschrift
  Met een oog op de kids bij en in het water, vind ik het heerlijk om even door een tijdschrift te bladeren.
 • Zonnebril
  Niet echt een must voor mij persoonlijk, maar soms is de zon zo fel dat ik er hoofdpijn van krijg en dan vind ik het wel fijn als ik die bij de hand heb.
 • Fles met drinken
  Mijn persoonlijke voorkeur is water, maar dus aangemaakte ranja is ook dikke prima. Het is namelijk heel belangrijk om goed gehydrateerd te blijven tijdens warme dagen.
 • Snacks
  Persoonlijk ben ik een grote fan van de ‘Monkey plates’ met deksel. Ik koop ze altijd zelf bij de Wibra, maar verschillende winkels verkopen ze. Anyhow, dit bakje heeft verschillende vakjes en zo kan je gevarieerde snacks meenemen. Ik vul vaak twee vakjes met groente, twee vakjes met fruit, een met wat chips of nootjes en een met wat snoepjes. Je kan natuurlijk ook gewoon een zakje chips meenemen of een appel, maar ik vind dit net wat gezelliger 🙂
 • Zwembandjes
  Voor de kleintjes die nog niet zelfstandig kunnen zwemmen is het heel belangrijk om zwembandjes op te doen. Kinderen zijn nog sneller dan het daglicht en ik moet er niet aan denken dat er wat ergs gebeurd.
 • Speelgoed voor de kids
  Waterspeelgoed of een puzzel, even net wat leuks voor wat meer plezier. Wij nemen altijd standaard een emmertje mee met zandbak spul en een bal bijvoorbeeld of een andere leuke activiteit voor op het strand.
 • Zwemluiers 
  Wanneer je kindje nog niet zindelijk is, is het handig als je een voorraadje aan zwemluiers mee neemt. Gewone luiers zuigen zich binnen no time  helemaal vol met water en is de zwemplezier afgelopen. Zwemluiers houden de ‘boel’ bij elkaar en zetten niet uit.

 

 

▲ Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw strandtas?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.