Herfstspeurtocht met de kids

Hoe leuk is dat? We zijn sowieso gek op wandelen, dat doen we dan ook geregeld. Maar deze wandeling was nog net iets leuker dan normaal, want.. wij gingen een speurtocht doen!

Op deze manier kunnen de kinderen op een leuke, speelse wijze de natuur leren kennen. We namen ook een plastic zakje mee, zo konden de jongens hun herfstschatten mee naar huis nemen en later er mee knutselen.

De speurtocht was echt een dikke lol! De jongens waren druk op zoek naar van alles, want het lijstje moest afgevinkt zijn voordat wij naar huis gingen. Of nou ja, vooral Luka was druk met het lijstje en Jayson met alles wat Luka deed haha.

Er was alleen een grote teleurstelling.. We waren anderhalf uur aan het wandelen en hadden nog geen eekhoorn gespot. Net op het moment dat Luka verdrietig zijn teleurstelling deelt, rent er een eekhoorntje de boom in! Nou, je snapt dat zijn geluk niet op kon! Het hele lijstje was klaar!

Luka vond het zo leuk, dat die aankomend weekend nog een speurtocht wil doen haha. Ook ging die het aan zijn juf voorstellen om het met zijn allen te doen. Mijn lieve schat!

Wil jij ook je zondagse wandeling net een stukje leuker maken? Hier onder vind je de printables van onze herfst speurtocht!

Mocht je de speurtocht gedaan hebben, zou ik het leuk vinden als je @bysan.nl__ en #bysannl gebruikt als je een foto plaatst op Instagram

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.