Hieperdepiep HOERA! Jayson is 2 jaar!

Ja, jongens! Mijn kleinste ‘baby’ is een grote knul aan het worden! Twee jaartjes alweer en God, wat is het toch een wijs, lief en gezellig kereltje! Zo gezegend met mijn 2 knulletjes!

Mijn lieve kleine schat! Ik kan het niet geloven dat die al 2 is! Het lijkt wel gisteren dat ik hem op de wereld heb gezet haha. Time flies! Het is zo een lief, zorgzaam en wijs jongetje. Hij is leergierig en dol enthousiast! Soms zo enthousiast dat alles om hem heen vergeten word en die er helemaal voor gaat!

Jayson is gek op samen koken! Ben ik de was aan het vouwen, dan helpt die graag mee! Laat ik de hondjes uit, beloont hij ze met een snoepje als ze weer binnen zijn. Hij is stapelgek op knutselen en kleuren, bouwen!

Maar Jayson heeft ook een hele sterke eigen mening! Ik ben daar trots op! Ik hoop ook oprecht dat die deze eigenschap houdt. Hoewel het soms best pittig is, dat hoe leuk die hetgeen vind wat die op dat moment doet, het toch echt niet mag van mama of papa haha. En dan breekt de hel los!

Anyhow, mijn lieve gezellige kind is alweer 2! Besef jongens, 2! Nog twee jaartjes en dan mag hij ook naar de basisschool. Zo dubbel allemaal!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.