Waarom je van herfst zou moeten houden!

Ja het word steeds kouder, ja het word steeds natter en grijzer.. Je merkt aan de mensen buiten dat ze sipper en chagrijniger worden, maar! Laten we de boel eens positief bekijken, want de herfst brengt ook zoveel leuks mee!

De kleuren

De bladeren vallen uit ja, maar de natuur krijgt eerst zo veel mooie kleuren! Kijk een goed om je heen, maak een boswandeling en geniet van de meest intense en prachtige kleuren gecreëerd door de natuur!

Cozy

Dekentjes, kaarsjes, kachel aan, heerlijk! Misschien wel een van mijn favoriete dingen aan herfst. Lekker met een boek op de bank of een serietje, met heerlijke geurkaarsen aan een een kopje thee of warme chocomelk. I’m login’ it!

Netflix en chill

Hoe leuk het buiten zijn ook is in de zomer. Samen onder een dekentje kruipen met een goede film/serie en een boel lekker is heerlijk!

Decoratie

Tijd voor nieuwe decoratie! Gezellige warme kleuren, leuke pompoenen of Halloween accessoires maken het een stuk gezelliger. Of een mooi herfst boeket op tafel!

Sweather weather

Het kan weer! De lekkere oversized sweaters en warme wollen truien. Oh en je prachtige laarzen niet te vergeten! Voelt voor mij altijd weer als ‘shoppen’ want je hebt weer nieuwe kledingstukken om te combineren.

Herfstig eten

Stoofpotjes, stamppotten, lekkere soepjes. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik sta altijd in het najaar/winter langer en uitgebreider te koken. Ik ben er gek op, met dit weer wat zwaardere maaltijden.

Wat vind jij het leukste aan herfst?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.