Kerstfilms van 2020 op Netflix

Jaaa! Nog een weekje wachten en dan is de eerste Kerstfilm van 2020 te zien op Netflix. Welke film dat is en welke films je nog kunt verwachten lees je in dit artikel.

Holidate

‘A date solely for the holidays: a holidate!’ In deze romantische Comedie besluiten twee vrijgezellen om elkaars partner te spelen tijdens de feestmaand en alle sociale verplichtingen die daar bij komen kijken. Een dingetje alleen: het blijft niet bij de feestmaand. Ook Pasen, St. Patrick’s Day, Valentijnsdag en Independence Day komen voorbij. Dus ja, dit is een holiday movie in de breedste zin van het woord.

Vanaf 28 oktober te zien op Netflix.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

 Jingle Jangle is een hartverwarmend muzikaal verhaal over een excentrieke speelgoedmaker die samen met zijn avontuurlijke kleindochter een denkbeeldige wereld binnenstapt. En dat allemaal dankzij een magische uitvinding.

Vanaf 13 november te zien op Netflix.

Christmas on the Square

Christmas on the Square gaat over een rijke vrouw die een aantal mensen uit haar dorp wil jagen. Maar dan krijgt ze bezoek van een engel en verandert alles.

Vanaf 22 november te zien op Netflix. 

The Christmas Chronicles 2

Het gedroomde vervolg van The Christmas Chronicles uit 2018! Kurt Russell zal opnieuw in de huid van de kerstman kruipen en op avontuur gaan met de kinderen uit de oorspronkelijke cast. Maar het leukste is dat zijn vrouw, Mrs. Santa (Goldie Hawn!) dit keer een grotere rol krijgt. Je kunt hier alles wat je over deze film wil weten, lezen.

Vanaf 25 november te zien op Netflix. 

The Princess Switch: switched again

Oh my God! Het zit Stacy echt niet mee. Na Lady Margaret is er nu nóg een look-a-like, en wel in de vorm van ‘party girl Fiona’.

De datum is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.