My Jewellery Adventskalender 2020

Ben jij ook zo gek op de sieraden en accessoires van My Jewellery? Dan heb je onwijs geluk! Dit jaar brengt My Jewellery weer een leuke adventskalender uit. Klik snel om verder te lezen!

Adventskalender 2020 van My Jewellery

It’s beginning to look like Christmas, want dit jaar komt My Jewellery met een leuke adventkalender! Wat is er nou leuker om te geven of te ontvangen met kerst dan zo iets feestelijks. De adventskalender is verkrijgbaar in de kleur goud en zilver, zo is er dus voor ieders wil wat passends. Dit jaar komt die binnen in een luxe soos. Daarin zit een prachtig feestelijke ster met 10 vakjes. Je krijgt dus elke dag een leuk cadeautje tot aan de Kerst. De adventskalender kost € 49, 95, terwijl de waarde van de box € 138. De box bestaat uit 10 vakjes, gevuld met leuke sieraden en accessoires.

Hier onder zie je een kleine steak peek van het leuks wat je uit de adventskalender kunt verwachten. Ik laat niet alles zien aan jullie, want zo blijft het ook een beetje verassing voor als je de kalender koopt 🙂

De adventskalender is vanaf 5 november verkrijgbaar online en in de My Jewellery boutiques.

Ik vind het een super leuke box, qua uitstraling staat hij super gezellig, helemaal in deze rare tijd, het brengt echt vreugde met zich mee. De producten zijn helemaal volgens de trend van nu. Ik vind het een dikke vette tip om cadeau te doen voor de feestdagen!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.