Nieuw hoofdstuk in mijn leven

Sinds mijn zwangerschap van Jayson zit ik alweer thuis. Heerlijk vind ik het. Lekker voor mijn kindjes zorgen, creatief bezig zijn en in huis bezig zijn. Maaar! Vanaf 2 november ga ik aan een nieuw avontuur beginnen!

Een paar jaar geleden heb ik een tijdje schoongemaakt. Helaas (voor mij) veranderde er een en ander op de werkvloer waardoor ik als uitzendkracht eruit moest. Nu, ongeveer 3 jaar later werd ik benaderd door mijn oude werkgever, met een heel leuk voorstel.

En zo gaat deze mama op 2 november weer starten met part time werken. Mijn werktijden vallen mooi binnen de schooltijden en het is een heel nieuw avontuur voor mij. Ik ga namelijk starten als VIP Coach.

Niet alleen voor mij start een nieuw avontuur, maar ook voor Jayson! Jayson gaat namelijk 4 dagen in de week naar het kinderdagverblijf! Van 24/7 met mama zijn, naar vier ochtenden zonder mama. Ik ben zo benieuwd hoe die het gaat vinden. Ik heb er in ieder geval onwijs veel zin in en hopelijk Jaysie ook. Lekker met andere kindjes spelen en nog verder bloeien 🙂

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.