Personal update: hoe bevalt het ‘nieuwe leven’

Zoals jullie al wisten ben ik in november gestart met werken. Nu zijn we een aantal maanden verder en wil ik jullie een kleine update geven. 

Wat vind ik van mijn nieuwe baantje?

Nou, ik kan je gelijk zeggen: ik vind het geweldig! Er is nog geen dag geweest dat ik dacht waar ben ik aan begonnen. Elke dag is anders, er is genoeg uitdaging, mogelijkheid voor nieuwe dingen etc. Ik kan zeggen dat ik echt mega blij ben dat ik deze keuze heb gemaakt!

Hoe vind Jayson het op het opvang?

Jayson gaat nog steeds vier dagen in de week naar de opvang. Het is de bedoeling dat die vijf dagen gaat, maar op dinsdag is er geen plek nog dus werk ik vanuit thuis. Wat ik ook heerlijk vind, dat die mogelijkheid er is. Anyhow, Jayson vind het super leuk op de opvang! Gaat er elke keer met big smile op zijn gezicht. Hij doet leuke dingetjes, knutselt, heeft vriendjes gemaakt, kort om: vermaakt zich prima en leert een boel!

En verder?

In begin moest ik echt een draai vinden in het nieuwe ritme. Want werken, mama zijn, huishouden onderhouden en genoeg slaap krijgen was (is!) nog een beste uitdaging. Gelukkig hebben we het allemaal steeds meer onder de knie haha. Ik maak een weekplanning met wat ik in huis gedaan wil hebben die week, boodschappen doe ik op een vaste dag. Als we allemaal thuis zijn gaan we eerst leuke dingetjes samen doen en als kindjes op bed liggen doe ik nog een en ander in huis. Daarna is het Mommy time.

Al met al, zoals ik al zei ben ik heel blij dat ik deze stap in mijn leven heb gezet. Ik kom onder de mensen, vooral in deze rare tijd. Ik kan mama zijn, want ik werk binnen de schooltijden. Ik kan mijn kindjes zelf brengen en ophalen. Als ze vrij zijn hebben we tijd samen, zo mis ik ook niet te veel van hun leuke (en soms oh zo pittige) ontwikkeling etc. En ik hou van mijn baantje! Ik geniet!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.