Persoonlijk: Hier word ik echt vrolijk van!

Ik vind deze Corona tijd maar een nare tijd. Er hangt zo een negatief en deprimerend sfeertje in de lucht, dat ik steeds meer de kleine dingen ga waarderen. Deed ik al hoor, mijn geluk zit in kleine dingen, maar nu extra! Vandaag zat ik een beetje te dagdromen en zo kwam dit artikel in me op.

Ik heb zoveel narigheid mee gemaakt in mijn leven, zware en pittige tijden gehad, dit heeft mij echt geleerd om naar positieve dingen in het leven te kijken. Dat zoals ik al zei het geluk in kleine dingen om je heen zit. En als je je positieve dingen focust, het allemaal wel ‘mee valt’. Want als je negatief naar alles kijkt, kan je van alles iets negatiefs maken. Vandaag deel ik met jullie mijn Little happy things.

 

  • Mijn kindjes, sowieso de meest belangrijke in mijn leven en mijn grootste motivatie. Hoe rot een dag ook begint of hoe zwaar een periode ook is, hun glimlach en onschuldigheid maakt mijn dag goed!
  • Verse bloemen, elke week probeer ik sowieso een bosje verse bloemen te halen. Het hoeft niet uitgebreid, het hoeft niet duur. Een klein bosje tulpen of rozen fleuren al je leefruimte op.
  • KokenI’m lovin’ it! Nieuwe recepten uitproberen, samen met de jongens koken of koekjes bakken. Niet alleen leuk, maar ook super lekker om er daarna van te genieten haha.
  • Schoon huis, want I can’t! Ik heb geen rust in mijn hoofd. Ik kan mij niet focussen bijvoorbeeld op een serie of bloggen, als mijn woonkamer, keuken of wat dan ook een puinhoop is. En hier heb ik het niet alleen over rommel, maar ook de viezigheid. Ik geniet oprecht van het poetsen en daarna van de frisse geur in huis als alles schoon is.
  • Wandelen, heerlijk van de natuur genieten, vogels die fluiten, frisse lucht. Minimaal 20 minuten wandelen per dag is sowieso heel goed voor je hersenactiviteit en je wordt er productiever van.
  • Decoratie, sowieso een keer in de week verander ik het een en ander in huis. Het hoeven geen nieuwe spullen te zijn, soms bijvoorbeeld een plantje een ander plekje geven, geeft al een ander sfeertje.
  • Fotografie, dit jongens, dit doe ik het liefst de hele dag. Het maakt niet uit of het Luka en Jayson zijn die ik fotografeer of onze huisdiertjes, producten.. Het maakt echt niet uit wat, ik kan er uren van genieten! Soms denk ik waarom ik hier nooit wat mee gedaan heb haha.
  • Knutselen, met de kids of leuke DIY’s voor mijn blog, heerlijk! Lekker frummelen, nieuwe dingetjes uitproberen. Leuke knutselen maken met de jongens.. Ik ben op mijn plek hoor haha
  • Buiten lunchen, waneer het weer het toe laat. Of het nou een fruit salade is of ergens wat lekkers afhalen. Het feit dat ik in de buitenlucht even zit te genieten van de natuur, zingende vogels en mijn food. Zo rustgevend!
  • Natuur, boswandelingen, kinderboerderij.. Het maakt mij echt niet uit wat, als ik maar buiten ben! Ik hou van het buiten leven! Ik heb ook echt een tuin nodig haha

 

– Welke kleine dingen maken jou gelukkig? 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.