Review + win actie: Jérmano’s leukste producten voor kids!

Een tijdje terug ontvingen wij een heel leuk pakketje van Jérmano’s Webshop. Een mega leuk kids service, een groene auto! Vandaag vertel ik jullie er meer over en maken jullie ook kans op zo’n leukerd!

Jérmano’s Webshop

Jérmano’s is een webshop die ontstaan is nadat Jérmano zelf papa is geworden. In de webshop kan je de leukste producten voor kids scoren, maar ook voor mama’s en papa’s! Wat Jérmano’s webshop van de rest onderscheidt is dat de webshop daadwerkelijk alleen de producten aanbiedt die door papa, mama en zoontjelief  getest zijn. Ideaal toch! Zo kan je er bijvoorbeeld leuk servies kopen, maar ook een slaaptrainer of een kids Proof tondeuse 

Mijn mening over de webshop

Dit keer ook de eer aan mij om het voor jullie te testen en hierbij mijn mening! First things first: de webshop is snel met leveren, producten worden zorgvuldig en veilig ingepakt/verzonden. Er word tijd genomen om advies te geven. Vind ik persoonlijk heel belangrijk, want soms heb je net dat ene duwtje in de rug of extra info nodig.

Kinder Servies Groene Auto

Toen ik kijkje in de webshop nam viel mijn oog gelijk op dit mega leuk servies. Jayson is namelijk helemaal weg van alles wat maar met voertuigen te maken heeft. Auto’s, vrachtwagens, graafmachine’s het maakt hem niet uit, als het maar rijdt haha. Ik ging voor de kleur groen en ben eigenlijk mega blij. De kleur is zo mooi en precies zoals die op de webshop weergegeven word.

Je krijgt dus een bordje met verschillende, uitneembare bakjes, een beker en een vorkje en lepeltje. Deze worden geleverd in een heel handig doosje. Fantastisch voor onderweg ook! Het product is dus gemaakt van bamboe en geschikt voor in de vaatwasser. Hell yes, mama’s en papa’s hoe makkelijk wil je het hebben!?

De webshop adverteert met ‘De kids weten niet wat ze overkomt als ze voor het eerst hun eten voorgeschoteld krijgen.’ en echt waar, het klopt haha. Jayson wist oprecht niet wat hem overkwam! Hij was zo blij en zo onder de indruk van zijn nieuw servies. Hij geniet extra van zijn maaltijden en tijdens het kauwen ‘rijdt’ die stralend zijn bordje heen en weer! Nou heb ik geluk dat Jayson een bodemloze put is en altijd alles lust en eet, maar dit is ook ideaal voor een moeilijke eter, dit stimuleert en leert je kindje spelende wijze om hun bordje leeg te eten.

Ook leuk!

Naast het de gebruikelijke maaltijden is dit bordje ook leuk om als monkey Platter te gebruiken! Tussen de middag krijgen de kids meestal fruit of wat lekkers. Dit gaat tegenwoordig ook in het auto bordje haha. Het verschild maar net wat ik er in doe, maar bekertje is ook ideaal om er een lekker dipje in te doen

Dit Kinder Servies Auto is verkrijgbaar in kleuren: blauw, groen en roze en kost € 27,50

-Wil je ook kans maken op dit leuke servies? Neem dan gauw een kijkje op mijn Instagram om te lezen hoe je kans kan maken! Ik mag er namelijk eentje weggeven!

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.