Tip: Dagje weg naar Schaapskudde Epe-Heerde

Het is bijna voorjaar en naast dat de natuur weer begint te bloeien gebeurt er nog iets leuks. Een hele hoop lammetjes worden er dan namelijk geboren. Wij bezochten afgelopen zaterdag wel +106 lieve, kleine, pluizige schatjes.

Afgelopen week was het zo een lekker weertje, dat we er in het weekend nog even extra van genoten. We besloten lekker de natuur in te gaan. Luka vertelde dolenthousiast dat die eerder die week met papa naar een schaapskooi is geweest en dat die dat ook graag aan ons wou laten zien. Doen we kiddo!

Schaapskudde Epe-Heerde

Bij Schaapskudde Epe-Heerde kan je prachtige wandelingen en fietstochtjes maken. Ook kun je er op  de grote uitkijktoren staat en kijken over het hele landschap. Wie weet kan je er zelfs lammetjes en schapen tellen 😉 Deze schaapskudde dwaalt nog steeds door de natuur met de herder. Wil je ook een wandeling maken met de herder, dan is dit mogelijk. Schaapskudde Epe-Heerde leent zich ook uit voor familiedagen. In principe is de Schaapskudde Epe-Heerde het hele jaar open, maar voor de huidige openingstijden i.v.m. Covid- 19 raad ik het aan om op de website kijken. Anyhow, de geur van het bos, zingende vogeltjes, vrolijke schaapjes en prachtige natuur om je heen ben je echt eventjes helemaal weg.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.