Toerist in eigen land: Tulpen route!

Het is weer zover; het tulpenseizoen is weer begonnen! Nederland staat natuurlijk bekend om haar tulpen. Elk jaar kun je op verschillende plekjes in het land prachtige, kleurrijke tulpenvelden vinden. Wij deden een kleine tulpenroute in Flevoland. Hier onder vind je een kleine sneak peek.

Tulpenroute Flevoland duurt van 16 april tot en met 9 mei 2021. In deze periode kun je volop genieten van de prachtige en enorm kleurrijke buitengebied van onder andere de gemeente Dronten, Lelystad. Je kunt de tulpen bewonderen met de auto, maar er zijn ook fiets en wandel routes. Voor de mensen die het belangrijk vinden: de tulpenroute verloopt volgens de RIVM regels. Ook zijn er tulpen pluktuinen, waar je zelf je eigen bosje tulpen kunt plukken. Hoe leuk is dat!

 

Wij waren in de buurt van Dronten/Biddinghuizen dus gingen we daar op zoek naar tulpenvelden. Nou heb je er een speciale Tulpenroute, maar wij hebben er maar een deel van gedaan en stopten random bij de velden waar we de kleuren van de tulpen mooi vonden. Wil je de echte tulpenroute doen, klik dan hier voor meer info en kaartenverkoop.

 

 

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.