Weekje wintersport in eigen land

Oh jongens, wat hebben wij de afgelopen dagen toch genoten want de prachtige winter wonderland in Nederland. Wat was alles toch prachtig met door die fluffy witte deken dat ons landje bedekte. Ik wil zo graag een aantal van onze momentje met jullie delen, gewoon puur omdat we zo onwijs genoten hebben.

We brachten letterlijk hele middagen buiten door en het was heerlijk! We hebben gewandeld, gesleed, sneeuwballen gevecht gehouden, sneeuwengeltjes gemaakt. In de sneeuw gerold, gesproken en van alles! We bouwden ook een sneeuwpop en noemden hem Henkie! We hebben geschaatst, maar voornamelijk GENOTEN! Van het weer, van elkaar, van de vogeltjes die ineens heel erg opvielen! Zelfs de hondjes vonden het geweldig! Elke dag sloten we af met een lekkere mok chocolademelk met slagroom, onder een dekentje met wat lekkers en Netflix. Echt jongens, van mij had het nog wel een tijdje zo prachtig wit mogen blijven!

En toen.. werden we wakker en was de grootste deel van de sneeuw verdwenen. Paniek in de tent! Want Henkie begon te smelten haha. Gauw naar buiten om er nog een soort van gesmolten variant van te maken.

It was freakin’ AMEZING! En ik hoop oprecht dat we elke jaar zo een prachtige winder wonderland mogen meemaken!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.