5x waar kan je schoonmaakazijn voor gebruiken?

Schoonmaakazijn is een reinigingsmiddel dat je voor 1000en dingen kunt gebruiken. Het is niet alleen makkelijk om een product voor verschillende doelen te kunnen gebruiken, schoonmaakazijn is ook nog eens goedkoop! Zo heb je bijvoorbeeld een fles schoonmaakazijn voor nog geen €1,- Vandaag deel ik 5 tips met jullie waar je schoonmaakazijn onder anderen allemaal voor kunt gebruiken.

Picture by: Karolina Grabowska
 •  Badkamer reiniger
  Meng schoonmaakazijn met wat druppels afwasmiddel en je hebt een fijn product om je badkamer te reinigen. Je krijgt er de raarste vlekken mee weg en schoonmaakazijn houdt langer de kalk weg!
 • Douchekop/kraan ontkalken
  Doe schoonmaakazijn in een zakje en wikkel het zakje om je douchekop/kraan. Laat het ongeveer 10 a 15 minuten in trekken en je douchekop/kraan is weer kalkvrij!
 • Wasmachine reinigen
  Vul je wasmiddel/wasverzachter bakjes met schoonmaakazijn en gooi er ook wat in de trommel erbij. Draai een wasprogramma op 90 graden met extra spoelen en je wasmachine is weer fris en fruitig!
 • Ramen lappen
  Meng schoonmaakazijn met wat water en doe het in een spuitfles. Sproei dit op je ramen, sponsje en trekker er over en je hebt weer heelijk schone, streep vrije ramen!
 • Wasverzachter
  Doe een scheutje schoonmaakazijn in het bakje voor de wasverzachter met eventueel wat druppels essentieel olie voor de geur. Je was komt er zachter dan ooit uit!

 

▲ Waar gebruik jij schoonmaakazijn voor? 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.