Big Ass Hoodie, you need this in your life!

 

Vorige week ontving ik een mega leuk pakketje van de webshop Big Ass Hoodie. Mensen die mij ook op Instagram volgen hebben al een kleine steak peek gezien. Vandaag vertel ik jullie hier meer over.

Big Ass Hoodie

Big Ass Hoodie is een online webshop die oversized hoodies verkoopt, maar echt big ass ones, vandaar ook de naam haha. De hoodies zijn maat 3XL en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op de rug staat in hoofdletters gedrukt BIG ASS HOODIE, wat de hoodie echt een stoere look geeft.

 

Wat vind ik van de hoodie?

Ik ben verliefd en dit is zacht uitgedrukt. Ik heb de hoodies nu bijna een week en sorry bus not sorry, ik leef er in! Ik ben sowieso stapelgek op oversized kleding en helemaal als het zacht is en beetje ‘street’. Je kant ze dragen gewoon als een hoodie uiteraard, maar ze zijn groot zat om ook als jurkje gedragen te worden. Heerlijk als een stoere outfit, maar ook als een chill outfit voor avondje Netflix. Ik zeg aanschaffen die hoodies!

Zal ik jullie nog een geheimpje vertellen? Sinds kort heeft Luka ook zijn eigen Big Ass Hoodie! Hij is er zo mega blij mee en trots dat die dezelfde trui als mama rockt haha. Nu nog eentje voor Jayson scoren en we kunnen met zijn 3en matchen haha.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.