Zomerweken bij Julianatoren

Een week geleden brachten wij een bezoekje aan Julianatoren in Apeldoorn. Benieuwd naar wat wij allemaal gedaan hebben? Kijk dan snel!

First things first:

Vanaf maandag 8 juli tot en met 1 september vinden in Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken plaats. Tijdens de Jul & Julia Zomerweken neemt het muizen tweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Tevens gaan bezoekers van het Apeldoornse pretpark genieten van Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop worden genoten van de vele attracties voor kinderen tot en met 10 jaar, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijevaltoren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopen

Ons dagje in het park

We begonnen de dag natuurlijk met een rondje in de Dino wagen, want een grote dino fan kan daar niet zo maar langs lopen natuurlijk 😉
Een Dino show kan er ook niet aan ontbreken natuurlijk!
Ondertussen genoten we van verschillende attracties, want de keuze is reuze bij de Julianatoren! Luka’s voorkeur ging vooral naar de achtbaan en hoe harder/sneller hoe beter.
Weer tijd voor een leuke theatershow! Jul en Julia en de reis om de wereld. En dit doen ze niet om de vakantie te vieren maar om samen met Meneer Kaasschaaf en Mevrouw Suikerspin de boeven tegen te houden. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Wil je weten wat er precies gebeurt? Dan zou ik maar heel gauw naar de Julianatoren gaan! Wie weet kunnen jij de muizenvriendjes helpen!
En knallen weer!
Nog even met Dino op de foto en tijd om naar huis te gaan.

Het was een onwijs leuk dagje, wat hebben wij toch genoten! Met wat lekkers en een mooie sleutelhanger gingen we weer richting huis. Bedankt vriendjes van de Julianatoren voor zo’n onwijs leuke dag!

Zomer openingstijden:

Tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus is het extra lang genieten van de zomerse sferen in het pretpark. Kinderpretpark Julianatoren is dan tot maar liefst 20:00 uur geopend. Met elke avond een ander thema. Zo zijn er de thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komt op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Van 5 tot en met 23 augustus is het pretpark al geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Voor meer info en entreeprijzen neem een kijkje op Julianatoren.nl

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.