Guess who’s back!

Daar was ik weer! Na bijna een jaar afwezig te zijn geweest, maar waarom?

Zoals jullie weten, heb ik 4 jaar zo goed als full time geblogd. Is BySan mijn bedrijf en hobby. Helaas gebeurde er iets naars vorige jaar januari. Mijn blog was gehackt en zat vol verschillende soorten verborgen virussen.

Na heel veel ingestoken moeite van lieve Sonja en Antagonist zelf mocht het toch niet slagen. Na alle hulp en pogingen is het nog steeds niet gelukt om die paar duizend artikelen terug te krijgen. Ik zat heel erg in een dubio met mijzelf. Zal ik met pijn in mijn hart stoppen met bloggen of schoon beginnen? Je snapt dat beide een pijnlijke keuze waren, maar ik had weinig andere keus.

Ik besloot er toch een eind aan te maken, want ik was zo (zacht uitgedrukt) teleurgesteld. Ik had al die moeite en tijd in de artikelen en foto’s bewerken gestoken en door een of andere gek was alles weg.

Na een paar maanden geknaag aan mezelf en gemis besloot ik toch weer te gaan bloggen. En nu zit ik hier.. Met een nieuwe, lege WordPress voor mijn neus dit artikel te typen.

Ik ga er weer voor! Niet meer full time, maar 3 a 4 keer per week. Langzamerhand zal ik de oude artikelen die ik nog heb weer online zetten. En verder weer bloggen over lekkere recepten, gezinsdingetjes, uitjes leuke DIY’s. Hopend dat ik ooit weer op mijn oude bezoekersaantal zal zitten..

Voor nu ga ik vooral genieten!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.