How is life!?

Het is alweer heel lang geleden dat er teken van leven was op BySan.nl. Mijn leven is nou eenmaal turbulent en gepaard met mijn psychische issues is de keuze dan simpel zat. Ik trek me terug van het online leven en focus me even op wat belangrijk is.

Met voorjaar in mijn bol krijg ik automatisch meer energie en zijn de nachten korter, dus minder gepieker. Dat betekend ook weer poging tot bloggen! Van bloggen word ik namelijk echt gelukkig, maar ik moet er ook echt tijd voor maken, met 2 stuiterende kids.

Zo heb ik na heel lang treuzelen en in mijn eigen hoofd ontkennen, mijn trots aan de kant gezet en toch besloten om hulp te zoeken voor mijn PTSS. Het gaat namelijk ‘prima’ met me en ‘waarom moet overal een stempel op zitten?’, maar de laatste jaren begint dit overhand te nemen. Het begint mij echt te leven en aardig de boel over te nemen in mijn hoofd.. Zo zette ik de eerste stap om hulp te zoeken en sta ik nu op de wachtlijst voor een, in oorlog trauma’s gespecialiseerde hulpverlener.

Daar naast heb ik mijn leven ook aardig opgeruimd wat betreft toxische mensen en ‘echte vrienden’ van tegenwoordig. Zo hou je weinig mensen over maar ik moet zeggen, het voelt zo goed! Geen onnodige stres, geen tot amper onnodige negativiteit in het leven, gewoon genieten en focussen om leuke dingen.

Het zijn kleine voor het oog onzichtbare veranderingen, misschien ook geen hele grote, maar toch met groot positief effect. Ik moet zeggen: ik voel mij een stuk relaxter en een stuk gelukkiger! Ik geniet van de kleine dingen.. Het weer, een wandelingen, rust om me heen, maar vooral mijn twee prachtige jongens!

Focus op het positieve in het leven. Er is al te veel negativiteit en ellende in de wereld, probeer het om te zetten naar iets positiefs waar uit je energie kunt halen. Geniet van het moment, genie van de dag! Je zult zien dat het leven dan een stuk leuker is!

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.