Inspiratie: HAP PAPER BABYBOX: EEN DUURZAME BOX VAN KARTON

Een box van karton is niet het eerste wat in je opkomt als je begint met de baby uitzet. Toch is HAP Paper Babybox een perfecte oplossing. Naast dat deze oersterkte kartonnen box prachtig aansluit bij elk interieur, bestaat die ook uit drie standen. Zo groeit die met je mini mee en kan uiteindelijk omgetoverd worden tot een speelhuis!

HAP Paper Babybox

HAP Paper Babybox is een duurzame en veilige box van karton waar kindjes heerlijk in kunnen slapen en spelen. Door het stevige karton is de box heel sterk en toch licht in gewicht, waardoor je de box makkelijk kunt verplaatsen. HAP Paper Babybox heeft drie standen, zodat de box meegroeit van baby tot peuter. De hoogste stand is voor je pasgeboren baby en zodra je kindje kan zitten of zich op begint te trekken ga je over op de lage stand. Wanneer je peuter te groot is om in de box te spelen, draai je de box om en snijd je er een deurtje uit om een speelhuis te creëren. Zodra de kleine eigenaar uit is gespeeld met het huisje, gaat HAP mee met het oud-papier; een leer- moment over afscheid nemen en het maken van bewuste keuzes.

 

Maak het persoonlijk

HAP nodigt uit tot creativiteit en geeft je spruit een eigen, veilige haven midden in huis. De bodemplaat van dit innovatieve product is bedrukt met een aantrekkelijke wereldkaartprint. Om de werelddelen met elkaar te verbinden is er een weg op getekend. Dus haal je speelgoedauto’s tevoorschijn en start de motor, want HAP neemt je mee op avontuur. Onderweg kom je speelse illustraties tegen zoals flamingo’s, cactussen en koeien, waardoor de box nóg leuker wordt om in te spelen. Extra leuk: je kunt de box personaliseren door er een woord, naam of zin op te laten drukken. Zo maak je een (kraam)cadeau extra persoonlijk!

Veilig en circulair product

De veiligheid van je kindje staat voorop, daarom is HAP uitvoerig getest door officiële instanties. De box voldoet aan de veiligheidseisen die de wetgeving stelt en heeft alle benodigde normen behaald: Chemische Veiligheidsnorm NEN-EN 71-3 en Veiligheidsnorm NEN-EN 12227. Er is bewust gekozen voor meerlaags, gekarteld karton zodat je kleintje zich er niet aan snijdt. Schaf je HAP Paper Babybox aan, dan draag je bij aan onze circulaire economie. Zowel de box als de verpakking zijn duurzaam geproduceerd in Nederland, bevatten geen afvalstoffen en kunnen volledig worden gerecycled. HAP is eenvoudig en snel in en uit elkaar te halen zonder gereedschap of schroeven. Je kunt de box gerust meerdere keren opbouwen en afbreken, dit doet niet af aan de stevigheid.

 

Over HAP Paper Babybox

Designer Ardie van Bommel ontwierp HAP tijdens haar zwangerschap. Ze wilde een duurzame box ontwerpen die naadloos zou opgaan in haar interieur. Storyteller Lizanne van der Werf was naast het design ook erg enthousiast over de filosofie achter het ontwerp. Het is niet alleen een ‘box-goes-speelhuisje’ maar ook een leerproces dat een belangrijke basis meegeeft aan je kindje. De dames besloten hun krachten te bundelen en het product door te ontwikkelen. Samen met EVE kids perfectioneerden ze het design en zorgden voor de nodige certificering. HAP Paper Babybox is verkrijgbaar voor € 149,95 via www.paperbabybox.com.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.