School lunch met Mepal

Net voordat deze Corona drama begon ontvingen wij van Mepal een super leuk pakketje. Een gepersonaliseerd lunch setje voor naar school. Luka was er super blij mee en vond het een leuke verrassing.

Dit was dus de inhoud van het pakketje, een broodtrommel en een lunch pot. Mijn kind kun je niet blijer maken dan met dit prachtige Pokemon setje. De zelf uitgekozen print zit er echt prachtig op. Heel duidelijk en gedetailleerd.

De keuze is reuze!

Bij MyMepal heb je verschillende keuze in maten van broodtrommels en drinkbekers, dus geschikt voor groot en klein. Zoals je kunt zien kan je er ook een persoonlijk tintje aan geven. Zo kun je kiezen uit allerlei verschillende kleuren die je je broodtrommel kunt geven, maar je kan ook een eigen foto uploaden.

Zo was hier de keuze heel makkelijk voor onze Pokemon trainer 😉 Een mooie Pokemon print op zijn broodtrommel en zijn yoghurtbeker. Ook lieten we zijn naam op beide producten drukken, mocht het een keer zoek raken op school, dan weten ze van wie het is.

Ik zag ook op een van de blogs een handige tip voorbij komen. Heeft je kind een allergie, dan kan je dat op de deksel van de broodtrommel laten drukken en weten de juffen altijd waar ze op moeten letten.

Nog het fijnst van alles is dat je eigenlijk brood en fruit in een box kwijt kunt, maar Luka houdt er van om een stukje groente erbij te eten of zoals nu ook nootjes. Je kunt er precies 2 boterhammen in kwijt. Zo neemt die in zijn lunch pot de ene keer kwark met fruit mee en de andere keer alleen fruit. Bij de broodtrommel zelf zit er ook een handig vorkje bij, deze gebruiken wij bij de lunch pot, past er precies bij in en is handig dus als die fruit mee heeft.

Service

Niet alleen de producten hebben topkwaliteit, de service van MyMepal is ook uitstekend! Za had ik de producten binnen 3 werkdagen in huis. Zo had ik een aantal vragen welke ik via de mail heb gesteld. Deze werden ook super snel beantwoord. Wat wil je nog meer?

Corona tijd

Zelfs nu in de Corona tijd, nu de kids niet naar school gaan, word de broodtrommel bijna dagelijks gebruikt. Zo gaan wij elke dag een stukje lopen, bezoeken we een speeltuin of gaan picknicken. Bij een middagje buiten chillen hoort ook wat lekkers uiteraard. Deze nemen we mee in Luka zijn broodtrommel.

Natuurlijk kan meneertje niet wachten om weer naar school te gaan en zijn nieuwe aanwinst uitgebreid aan zijn klasgenootjes te showen, want man oh man wat is die er blij mee!

Delen:

3 Reacties

 1. Rianne
  juli 12, 2020 / 7:00 pm

  Hallo! Ik heb thuis ook een grote pokémonfan. Waar heb jij het plaatje vandaan?

  Alvast bedankt!

  Groetjes Rianne

 2. Ilona
  september 28, 2022 / 2:14 am

  Goedemorgen,

  Mijn zoontje vind de broodtrommel die u heeft van pokemon erg gaaf. Ik kan de afbeelding die u erop heeft alleen nergens vinden. Kunt u mij laten weten waar u deze vandaan heeft? U zou mijn zoontje er erg blij mee maken.

  Mvg

  • admin
   Auteur
   februari 18, 2023 / 8:28 pm

   Hi,

   Die broodtrommel hebben wij zelf ontworpen op Mepal. Het plaatje via google gevonden op ‘Pokemon achtergrond/wallpaper 4k’ en toegevoegd op Mepal site tijdens ontwerpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.